Ootd- Poncho si franjurile trendurile toamnei






Nu pot spune ca iubesc toamna,insa doar cand privesc aceste fotografii simt ca incet incet ma indragostesc.Iubesc covorul acesta de frunze,ador sa ma tavalesc ....
Ceea ce nu iubesc toamna este vremea rea,ploile si frigul.Cel putin toamna asta a fost una friguroasa,si de multe ori am trecut direct la haine de iarna.
Am prins si zile mai calduroase si astfel am reusit sa port poncho.
Cea mai trendy piesa a sezonului accesta este  poncho-ul.
Desi atat de actual si usor de integrat in tinutele de zi cu zi, poncho-ul isi tradeaza, atat prin forma cat si prin stil, vechimea.A aparut acum mai bine de 2000 de ani,in triburile de indieni si totul a inceput de la o patura cu o gaura in mijloc.
Stilul  street-casual  permite o multime de combinatii inedite care vor scoate din anonimat orice aparitie. Jeansii simpli, botinele de toamna, geanta XXL sau chiar camasile toate pot fi armonios combinate cu un poncho usor „adaptat” la acest stil.

Eu am combinat acest poncho intr-o tinuta usor boho chic .Palaria,accesoriile,geanta si codita impletita ma duc cu gandul la acest stil.
Faptul ca franjurile sunt in trend nu mai este o noutate,Franjurile pot inveseli aproape orice obiect vestimentar si pot face o tinuta sa fie memorabila. Eu am gasit aceasta geanta superba si mi-am cumparat-o pe loc,avand in vedere si pretul super mic.

Poncho -Here
Jeans Here 
Shirt Here 
Hat -Here
Boots Amiclubwear
Bag Here 







♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Lookbook♥ Pinterest

Ce parere aveti despre poncho si franjuri?Ati purta?purtati ?

Etichete: ,