Ingrijirea tenului poarta un nou nume: 7th Heaven

Cred ca nu mai exista persoana pasionata de beauty si nu numai sa nu stie de Montagne Jeunesse .
1985 Se naste Montagne Jeunesse; de la inceput s-au creat tratamente cu ingrediente vegetale netestate pe animale.
2015 Pentru a celebra aniversarea a 30 de ani de existenta, Montagne Jeunesse a fost redenumit 7th Heaven, nume ales de consumatori, produsele au capatat o noua fata, iar ingredientelor naturale din compozitie li s-a adaugat apa de izvor. Mastile 7th Heaven sunt un remediu la indemana oricui, natural si foarte usor de utilizat acasa fara  specialisti.Mastile 7th Heaven au la baza cele mai savuroase si apetisante fructe si plante, toate mixate astfel incat sa iti ofere o stare de relaxare dar si un ten impecabil. 
Am testat si in trecut astfel de masti,dar si de data aceasta mi-a facut  o mare placere sa pot testa mastile astea care iti vine  sa le ungi pe paine.Miros delicios si arata super bine .Chiar daca imi plac atat de mult,ma bucur totusi ca ele se afla in varianta atat de mica.cca 15 grame.Sincer eu nu prea imi aplic masti,si de obicei daca imi iau o masca intr-o cantitate mai mare risca sa expire :)De ce?De lene,nu prea am rabdare sa imi aplic crema sa astept sa se usuce si apoi iar sa ma spal....
Insa dupa cum am zis si stiti si voi mastile 7Th Heaven se gasesc in pliculete in care se gaseste produs pentru 3-4 utilizari.
Mastile pot fi alese in functie de tipul de ten: normal, mixt, uscat, gras, matur sau sensibil.De asemenea se pot alege si  in functie de textura: pe baza de namol/ argila, peel-off, fierbinte/ sauna, scrub, din material textil sau souffle sau in functie de beneficiile promise: hidratare, ingrijire, exfoliere, detoxifiere, curatare, indepartarea impuritatilor, curatare in profunzime, fermitate, anti stres, intretinere, reintinerire/ relaxare, catifelare, anti- imbatranire, improspatare.Suna bine nu ? :) 
Mastile ce le-am testat eu sunt 

Blemish Mud este una din mastile care mi se potrivesc perfect.Este o masca antiacneica 
Beneficii

√  Curatare in profunzime
√  Improspatare
√  Ingrijire
√  Detoxifiere
√  Curatare
√  Indepartarea Impuritatilor

Aceasta  masca este pe baza de  argila si este solutia salvatoare atunci cand  tenul este incarcat incarcat. Masca Blemish Mud, cu adaos de aloe vera, salcie, rozmarin si alun curata tenul in profunzime, fiind recomandata o data pe saptamana.


Doamne aceasta masca Souffle de caspsuni... o mananci pe paine.Miroase a inghetata de capsuni si cu greu m-am abtinut sa nu mananc :) Mi-a placut formula usor abraziva, care te ajuta sa-ti cureti tenul intr-un mod bland. Formula cremoasa, dar fara senzatia de grasime te ajuta sa-ti cureti tenul intr-un mod placut! O gasesc foarte potrivita pentru acele momente in care vrei un ten luminos, hidratat si curat, inainte de machiaj. 

 Beneficii

√  Hidratare
√  Exfoliere
√  Anti stres
√  Intretinere
√  Catifelare

Mastile peel-off sunt printre preferatele mele,Masca Passion contine pulpa de rodie, zmeura, strugurele, merisorul si Vitamina E iar acestia sunt antioxidanti care ajuta la protejarea pielii, in timp ce porii sunt curatati in profunzime.
                                                               Beneficii
                                                             √  Curatare in profunzime
√  Reintinerire / Relaxare                 √  Improspatare
√  Exfoliere
             √  Detoxifiere
                 √  Curatare
             √  Indepartarea     Impuritatilor


De aceasta masca am fost mega,extra giga incantata .Noroc ca aveam un borcan cu miere in casa ca altfel nu stiu ce ma facceam :) Consistenta si mirosul e exact ca al mierii.Doamne zici ca au pus miere in pliculet fara nici un alt adaos.
Beneficii

√  Anti stres
√  Ingrijire
√  Detoxifiere
√  Curatare in profunzime


Masca tonica cu aloe vera hidrateaza, tonifica si lasa pielea luminoasa. Extractul de ceai verde este un puternic anti-oxidant in timp ce extractul de castrevete tonifica pielea.Este a doua masca pe care o folosesc de acest gen.Consider ca e ideala atunci  cand tenul e obosit si are nevoie de o revigorare. Pe masura ce timpul trece cu masca pe fata, se simte cum tenul este revigorat, reimprospatat. Dupa ce masca e indepartata de pe ten, pielea e curata si are un aspect sanatos, odihnit.
Beneficii

√  Fermitate / Elasticitate
√  Curatare in profunzime
√  Anti-imbatranire
√  Hidratare
√  Curatare
√  Ingrijire
√  Detoxifiere
√  Indepartarea Impuritatilor
√  Anti stres
√  Intretinere
√  Reintinerire / Relaxare



Si ultima,dar  nu cea din urma masca testata,este masca cu merisoare si coacaze.Si aceasta masca se incadreaza in categoria mastilor,pe care nu stii exact unde trebuie de intins,pe fata sau pe o felie de paine:D
Pentru o ingrijire naturala va recomandam aceasta masca de fata bogata in antioxidanti.Uleiul de sambure de piersica impreuna cu Aloe Vera hranesc pielea si o lasa proaspata si curata.
Dupa ce masca este  indepartata  de pe ten, pielea se simte catifelata si hidratata si nu lasa deloc efectul acela de piele care strange.Uh ador treaba asta, hidratarea se datoreaza in mare parte uleiului din sambure de piersica.In concluzie o masca delicioasa si benefica pentru ten :)

Beneficii

√  Curatare in profunzime
√  Intretinere
√  Improspatare
√  Hidratare
√  Ingrijire
√  Detoxifiere
√  Curatare

 Pentru a fi la curent cu noutatile si promotiile 7th Heaven va invit sa le dati si un like la pagina de Facebook.
Detalii despre toate mastile lor precum si de unde le puteti cumpara gasiti aici,de asemenea gasiti mastile la raioanele de cosmetice ale hypermarketurilor: Auchan, Real Hyper Magazine, Cora, Carrefour, Kaufland, ale supermarketurilor Mega Image, Profi si Carrefour Express .


Etichete: