Review- Cc Cream 8in 1- Eveline

Pana nu demult toata lumea stia de fond de ten,la un moment dat au aparut Bb-cream-urile si cum nici bine nu ne-am obisnit cu acestea,specialistii in frumusete au mai scos si CC-Cream-urile.
Am inteles ca au aparut si DD-crem-urile insa in Romania eu nu am gasit
Daca nu stiati deja, BB Cream este prescurtarea de la Beauty Balm Cream/ Balsam de infrumusetare. Aceasta crema lumineaza pielea si ascunde micile imperfectiuni, fiind totodata si mai multe produse intr-unul singur: hidrateaza, are factor de protectie solara si poate fi purtata ca un fond de ten. 
Noua generatie cu mai multe efecte benefice cuprinde cremele care corecteaza si acopera. CC vine de la Color Correcting/ Corectarea culorii si acopera mai bine decat o crema BB, dar poate fi folosita si pe post de primer deoarece contine ingrediente anti-aging si factor de protectie solara. In plus, cremele CC promit sa fie atat de usoare incat nici sa nu le simti pe piele.Spre deosebire de BB Cream care ascunde discret roseata pielii si uniformizeaza nuanta tenului, CC Cream se apropie mai mult de un fond de ten, decât de o crema hidratanta.CC Cream dupa cum am zis  este un produs multifunctional ce hidrateaza pielea, ascunde imperfectiunile, ofera protectie solara, minimizeaza porii, matifiaza, dar corecteaza culoarea tenului printr-un procent de pigmenti de fond de ten mult mai mare decât cel al unui BB Cream.
In general, un CC Cream promite rezolvarea a 12 probleme ale tenului, indeplinind in acelasi timp rol de primer, pudra, fond de ten, anticearcan, corector, crema hidratanta, protecție solara, crema depigmentanta, iluminator, crema anti aging, matifiant, minimizator al porilor, tratament pentru cuperoza, etc.

CC cream eveline este al doilea cc cream folosit.Am mai folosit unul de la Avon,insa nu ma incantat deloc..
In schimb cel de la Eveline i-am dat dupa prima utilizare nota 10.
Pentru cine nu stie brandul Eveline Cosmetics a fost fondat in 1983 si in prezent reprezinta unul dintre cei mai mari producatori de produse cosmetice din Polonia. In aproximativ 3 decenii acest brand s-a extins in peste 70 de tari din intreaga lume.Eveline Cosmetics ofera o gama variata de produse cosmetice decorative si produse de ingrijire pentru corp si fata.Noile tendinte in materie de produse cosmetice reprezinta filosofia acestei marci. Prin urmare, Eveline Cosmetics satisface nevoile si cerintele clientilor oferind o gama variata de produse.Produsele Eveline Cosmetics reprezinta inovatie,  calitate si profesionalism.
Crema CC eveline are o textura usoara si catifelata. Se aplica foarte usor. Pentru ca este cremos, nu este nevoie de o cantitate mare pentru a acoperi. Intr-adevar uniformizeaza tenul si se adapteaza culorii acestuia. Hidrateaza...desi l-am aplicat  peste crema hidratanta, mi-am dat seama ca se imbina  si se absoarbe foarte repede si usor si fara crema. 
Despre acoperire pot spune ca e una medie,se putea si mai bine :) insa in momentele cand nu vreau sa ascund nimic,ci doar sa uniformizez culoarea tenului- este perfect .
Finish-ul este unul foarte placut,nu incarca tenul,arata perfect natural pe ten si il face sa arate fresh si luminos.Se adapteaza foarte bine,nuantei tenului meu si e aproape insesizabil pe ten.
Culoarea cremei e un alb cu tenta verzui,zic eu tocmai pentru a uniformiza si scapa de roseata tenului.

Cu ajutorul pudrei,tine pe ten cateva ore bune si imi place ca tenul nu straluceste in urma aplicarii.E mai matifiant.
De asemenea imi place si capacelul.Mi se pare mult mai practic.deschizi,dozezi ,inchizi.
Prefer asa in detrimentul clasicelor capace.desurubezi,insurubezi..pierzi capacul...
Are 30 ml si este valabil 6 luni de la deschidere.In ritmul in care "mananc" eu fondurile de ten,sunt sigura ca nici acesta nu va apuca sa faca 6 luni.
Dupa cum am spus,nu e nevoie de o cantitate prea mare,pentru acoperirea tenului .Eu una folosesc foarte putin,cca 4 boabe de mazare,cate una pentru fiecare parte a fetei,obrazi,frunte,barbie/gat.

Pretul este mic,perfect pentru toate buzunarele.
In jur de 30lei.De asemenea este perfect si pentru toate tipurile de ten dar si toate varstele.

In concluzie ador acest Cc Cream,il folosesc cu drag si il recomand persoanelor fara prea multe probleme ale tenului .

Etichete: , ,