Review Sampon uscat Kallos Go Go Go

Hmm nebunie mare in ultimul timp cu sampoanele astea uscate.Recunosc ca nu ma tentat pana acum,nimic nu e mai sfant ca apa si sapunul :),dar in situatii de urgenta merge si asa.
Am parul gras si asa repede mi se ingrasa,nu tin neaparat sa am un volum mega,giga mare,pentru ca orice as face n-am volum si asa ca odata la 2-3 zile a spal pe cap.Pe langa faptul ca parul imi este grasmai am si firul subtire si greu si rar ..of...

Si dupa cum ziceam,in nebunia asta cu sampoane uscate am zis sa incerc si eu.Cum stau intr-un oras uitat de Dumnezeu,nu cred ca am asa ceva prin oras,sincer nu am cautat pentru ca am slabe sanse,am apelat la orasul Suceava,acolo oras mare,gasesti aproape tot ce vrei.
In Auchan l-am gasit din intamplare si costa numai vreo 10 lei.
Uh la pretul asta am zis ca trebuie sa incerc si eu sa vad ce e samponul asta.
Dupa cum v-am zis apa si sapunul sunt cele mai sfinte,iar acest lucrru m-a facut sa tin samponul uscat vreo luna si ceva in dulap,dara ca macar sa ma tenteze cumva,Totusi intr-o zi ,trebuia sa ies in oras,parul imi era cam gras si am zis sa fac un dus inainte de a iesi.Mi-am adus aminte ca eu aveam  samponul uscat si acum e s timpul sa il incerc.Zis si facut
Cam asa arata parul meu inainte si dupa.
Mare diferenta nu,insa o oare care diferenta da.Parul nu mai era atat de gras,a capatat si putin volum.
Efectul a tinut cateva ore bune,daca nu ma insel chiar pana a doua zi.In total l-am folost pana acum de 2 ori.
Ce nu imi place la el,este ca imi lasa niste particule albe si parca a parul grizonat.Dupa cum se obserbva si in pozele de mai sus in prima chiar daca e ai gras parul,culoarea  e purin mai intensa ,in cea de a doua culoarea parului e mai stearsa,mai palida.Prima data ma gandeam ca am gresit eu cu cea,ca nu am sters bine cu prosopul.Dar dupa m-am interesat si am aflat ca nu sunt singura care pateste asa :)Oricum pentru 10 lei,eu sunt destul de multumita de el.


Ingrediente:

butane, alcohol, propane, aluminium, starch octenylsuccinate, isobutane, distearyldimoniun chloride, parfum
Gramaj :200ml 
Expira la 24luni de la deschidere.
Dupa cum am zis l-am folosit de 2 ori si e ca si nou,daca nu abuzati de el,cred ca va ajunge exact un an cat e si valabiltatea sa.
Dupa cum am zis e primul sampon uscat pe care il folosesc,sunt multumita de el,dar mi-ar place sa incerc si alte sampoane de acest gen.
La mai folosit cineva?Ce alte sapoane uscate ati folosit/recomandati ?


Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Lookbook♥ Pinterest

Etichete: ,