Review Crema Hidratanta Vichy Normaderm

De mai bine de 2 luni folosesc aproape zilnic,Vichy Normaderm.Zic aproape zilnic pentru ca mai alternez cu alte creme,de zi sau de noapte.Aceasta o las sa imi salveze tenul cand altceva nu mai poate:)
E al doilea tub de crema Vichy Normaderm pe care il folosesc si ma declar mege,giga,extra incantata de ea.E printre cele mai bune creme de fata pe care le-am incercat,si credeti-ma am incercat tot felul de creme.
 Vichy Normaderm este mai exact o  crema hidratanta anti-imperfectiuni. 
Ce zice producatorul ?
Tehnologia Hydra-Peeling reduce problemele tenului, cum ar fi cosuri, puncte negre, pori dilatati, luciu, roseata. Adaosul de siliciu si perlita matifiaza instantaneu tenul, iar glicerina si uleiurile usoare ofera 24 de ore de hidratare. Rezultate dupa 7 zile de tratament, efect anti-recidiva 3 saptamani dupa intreruperea tratamentului.
Testat dermatologic, fara parabeni, hipoalergenic, non-comedogenic. Poate fi folosita ca baza de machiaj.
Ingredientele care actioneaza asupra tenului sunt:
INGREDIENTE DERMATOLOGICE SI EXFOLIANTE
• LHA (lipohidroxi acid): Microexfoliant, elimina celulele moarte de la suprafata pielii.
• Acid Glicolic: Efect de regenerare profunda a pielii.
• Acid salicilic: Efect antiseptic si exfoliant. 
şi INGREDIENTE HRANITOARE SI CALMANTE 
• Glicerina si uleiuri emoliente: Efect hidratant, ofera pielii o senzatie de confort.

Acum sa va zic si cate ceva din experienta mea:)Ce am vazut ce am palpat...
Sa incepem cu ambalajul
Ambalajul este de fapt un recipient cu pompita, lucru care imi place,foarte igieic,usor de dozat, nu se oxideaza continutul, flacon usor de manevrat, cilindric, din plastic opac.Este mai greu sa vezi cata crema a ramas in recipient, insa pus in lumina, cred ca se poate observa.
Cantitatea este de 50ml si este valabila 12luni de la deschidere.Aceasta crema se gaseste si intr-o varianta mai micuta de 30ml.
Timp berechet sa o consumati.Tocmai de aceia o si alternez  cu alte creme,am timp sa o consum pe toata pana la expirare,si sincer incerc  sa o am cat mai mult pentru ca o fi ea buna dar e si cam scumpa.Pretul e in jur de 60-70 de lei.
Textura cremei este una mixta, o combinatie intre crema si gel,parca aduce putin asa si a spuma sau o crema aerata,zic eu.Imi place de asemenea ca nu e nevoie de o cantitate mare de produs,cat un bob de mazare este suficient,cel putin pentru mine.

Culoarea este alb-albastruie iar m
irosul cam intens,fresh, din punctul meu de vedere, dar placut ,ceva intre mentolat si cu o usoara urma de ceai verde,sau ceva asemanator.
Mi-a placut faptul ca aceasta crema patrunde foarte usor si rapid in piele, lasand-o hidratata exact atat cat e nevoie.Nu e nevoie sa astept nu stiu cat sa pot aplica fondul de ten.Dupa ce aplic crema,aplic si fondul de ten si nu e nici o problema.Efectele vizibile  asupra tenului meu le-am vazut cam dupa o saptamana si ceva doua chiar,pe atunci foloseam crema constant si dimineata si seara.Am observat o diminuare notabila a porilor mei dilatati,si o diminuare a zonelor de roșeață.Eu initial o cumparasem si a doua oara pentru nasul meu care mai mereu se decojeste fie vara fie iarna si stiti si voi cum e,dupa ce aplici un fond de ten se vede ca naiba.
Vichy Normadern crema de zi a fost salvarea mea.In general, cremele anti-imperfectiuni au tendinta de a usca tenul, insa cu Normaderm nu am avut aceasta problema. Tenul a ramas hidratat, fara tendinte de uscare, fara sa faca scuame in zonele in care am “atacat” problemele.Mi-a imbunatatit mult textura tenului si mi-a corectat din imperfectiuni.


O recomand celor care au mici probleme cu imperfectiunile, Crema in sine nu este un tratament pentru cosuri, insa ajuta tenul mixt-gras si sensibil sa se mentina.
In concluzie 
Gramaj: Flacon 50 ml cu pompita
Textura : gel-crema
Potrivita pentru : ten mixt si gras, cu imperfectiuni
Termen de valabilitate : 12 luni de la deschidere
Pret : ~64lei, 
Disponibila pe Aoro.ro
Voi ati folosit Vichy Normaderm crema hidratanta anti-imperfectiuni? 
Cum vi s-a parut?