Ootd- Salopeta albastru royal pentru toamna



Dupa cum am mai spus si in articolele precedente   salopeta este inca in trend si este mai purtata  ca niciodata, Conform marilor case de moda la inceputurile ei,  in a doua jumatate a secolului al XIX-lea, salopeta era vazuta ca un echipament de protectie, pe parcurs rolul acesteia a luat o turnura diferita.O salopeta este un articol de îmbracaminte care incorporeaza atat partea de sus cat si cea de jos intr-o singura bucata. Prima salopeta fost proiectata in 1919 de catre Florentine Thayat, ca un costum futurist. Mai tarziu, acest design a devenit popular printre parasutisti si aviatori.Ele sunt foarte confortabile si pot fi purtate atat ziua cat si seara.
Salopeta mea ,este achizitionata de aici,dar din pacate am fost cam dezamagita de ea.De fapt cred ca e primul produs sau printre primele de care sunt
dezamagita.In general la ei pe site sunt haine dragute,de calitate unele chiar de firma.(H&M,Atmosphere,Zara) insa aceasta salopeta pe mine nu m-a incantat cu nimic.In primul rand materialul,nu imi place deloc,zici ca ii din captuseala :D Iar in al doilea rand ,nu stiu cum e croita dar ..la piept imi e destul de larguta,iar la gambe abia imi intra pe picior ,mai mai sa pocneasca...Pe manechinul din imaginea de prezentare de pe site,arata bine,imi place,insa pe mine,nu prea.
Cu toate ca sunt dezamagita de ea,m-am gandit totusi sa va arat si voua cum am combinat-o.Am purtat in picioare sandale cu toc inalt,cel mai bine este de a purta pantofi cu toc,sandale, tocuri stiletto orice in care va simtiti voi bine.
Un lucru de stiut o salopeta va arata întotdeauna mai bine daca este combinata cu tocuri Inalte.De atfel,salopetele nici nu prea sunt indicate persoanelor mai micute de statura,dar pentru a compensa lucrul acesa tocurile sunt solutia salvatoare.


Salopeta Here 

Sandale Here  





Ce parere aveti despre salopeta mea si salopete in general ?
Le purtati ?


Si pentru ca toamna vrea incet incet sa isi intre in drepturi ,trebuie sa ne pregatim si garderoba.
Puteti profita inca de reducerile de toamna de pe Shein 

Fall In Love With Fall Fashion!

Welcome Autumn With A New Style!

33% OFF Over US$58    Code:ff33
        
35% OFF Over US$108   Code:ff35

Ends: September/7

here: Fall In Love With Fall Fashion

Etichete: ,