Ootd- Cum combinam camasa din denim si fusta de piele




Camasa din denim, simbol al anilor '80, ramane a fi un trend preferat de multe femei.

Camasa de blugi este neutra, confortabila, arata extrem de bine innodata, suflecata, merge combinata cu jumatate din garderoba.Camasa din denim s-a impus demult in lumea modei, luandu-si locul printre piesele clasice de imbracaminte, ce trebuie sa existe in dressingul oricarei fashioniste. Aceasta piesa must-have este practica, comoda si poate fi purtata in mai multe multe moduri.
Inainte sa ies la  poze nu va zic ca am avut n ide cum sa combin camasa asta.
Pantaloni scurti,blugi,fusta lunga,ca si cardigan peste o rochita,

Fusta de piele este si ea o piesa vestimentara versatila.Ea poate fi combinata în foarte multe feluri si purtata in mai multe momente ale zilei.Fusta de piele nu este prea îndrazneata, asa cum multe dintre voi probabil credeti si de aceea multe dintre voi va feriti sa purtati fusta din piele .
Totusi  pentru a iesi putin din zona  de confort, nu purtati fusta clos cu un tricou alb sau o camașă cambrată clasica. Dati-i un aer modern asortand-o cu o camasa din denim spre exemplu.In cazul fustelor clos din piele, betelia trebuie sa se aseze bine pe talie iar daca are si buzunare, va fi motiv de invidie!Ehe..cine ma invidiaza ?Am buzunare la fustita  :))
 Despre palarie nu pot sa va zic decat ca imi caut si eu o palarie,si nu gasescc :)) A doua incercare si a doua esuare tot odata .Ea e frumoasa,imi sta oarecum bine insa nu e ceea ce vreau eu.Oricum pot sa va zic ca fost extrem de ieftina si e si unisex.
Daca voua va place si v-o doriti o voi pune in Blog sale.


Camasa/Blouse Here
Fusta/Skirt Romwe 
Pantofi/Shoes Romwe 
Palarie/Hat Here
Geanta/Bag Adona.ro 













Pentru a fi la curent cu noutatile, ma puteti urmari pe♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Lookbook♥ Pinterest

Etichete: ,