Noutati Adona.ro

Pentru toamna asta mi-am cam propus sa port cat mai multe rochite.Adevarul ca la cat de cald a fost in ultima vreme,puteai sa si stai  in pantaloni scurti.Nu stiu totusi cat va tine caldura la mine,stau intr-o zona tare capricioasa..toamna e toamna,iarna e iarna...iar vara e mai mult ca primavara :))
In ideea ca va fi totusi o toamna blanda si nu va fi nevoie inca sa ma infofolesc,am zis sa imi caut o rochita,doua, ceva potrivit pentru toamna.Am eu vreo doua -trei rochite insa parca as vrea altceva.Caut eu ceva dar nu gasesc ceea ce caut cu adevarat.
Totusi in timpul cautarilor,am dat peste un celebru site de genti :)) Adona.ro mai exact ... si dupa cum cred ca stiti deja pe langa superbele genti mai gasiti si haine.
Nu va zic ce rochite am descoperit pe site va las sa le descoperiti singure,in categoria produse noi.Eu  am gasit cateva rochite care mi-au cam facut cu ochiul si cum in Oferta saptamanii de la Adona erau cateva genti la reducere,m-am gandit eu cum as combina aceste rochii cu aceste genti .Ahh  ce de cumparaturi as face :))Oricum cum sa nu faci cumparaturi si cum sa nu te tenteze nimic cand preturile sunt scazute si cu 40-60%. Hmmm tentant nu ?


Rochia  asta e superba,e preferata mea si se gaseste pe mai multe culori.Mi s-a parut ca se potriveste foarte bine cu geanta Carissa.Carissa este o geanta eleganta, care se adreseaza femeilor rafinate, pretentioase cu tinutele lor. Este confectionata din piele ecologica.Geanta este matlasata si poate fi purtata impreuna cu o tinuta de zi.

    Geanta Lucia va echilibra orice tinuta prin simplitate si forta. Geometria inedita o scoate din anonimatul gentilor clasice si o va plasa in topul preferatelor tale.Alege sa porti aceasta geanta la brat alaturi de o tinuta casual-eleganta.Rochia  Perla mi se pare cea mai potrivita alegere pentru minunata geanta 

Lenore este o poseta clasica, usor de asortat. Confectionata din piele ecologica de culoare neagra, are o croiala simpla, compacta.Rochia Fergie mi s-a parut una din rochile office care se potriveste perfect cu aceasta geanta.
Ce parere aveti ce combinatiile mele ?Voi cum ati fi combinat aceste rochii? Ce alte produse v-au facut cu ochiul  ? 

Etichete: