Back to school #2

Dupa cum ziceam ,inceperea scolii aduce cu ea si multe dileme si multe probleme..
Intrebarea cea mai des intalnita la fete este:
-Eu cu ce ma imbrac maine la scoala ? 
Raspunsul e aparent unul usor ,insa trebuie avut grija.Stiti si voi, regula de baza este simpla: hainele pentru scoala trebuie sa fie decente, dar  si in pas cu moda.
 In fiecare an, ea necesita modificari, asa ca trebuie sa te pui la curent cu tendintele noului sezon, pe care sa le adaptezi astfel incat sa le poti purta linistita la ore, fara sa te stresezi ca profesorii vor ridica din sprancene.V-am povestit eu in articolul anterior despre blugii mei verzi.Nu erau indecenti insa erau verzi si cu petice...bine asta era acum vreo 12 ani,acum cred ce accepta si culori putin mai iesite din tipar.
Cu toate acestea ...hai sa vedem cateva piese de baza care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei fete,daca vrea sa fie in pas cu moda dar si decenta in acelasi timp.
in garderoba pentru scoala nu ar trebui sa iti lipseasca blugii evazati, orice are franjuri, bluzele cu imprimeuri hippie si pocho-urile pufoase. Cu ajutorul acestor piese poti sa realizezi o multime de tinute care sa alunge monotonia din stilul tau vestimentar abordat la scoala. Mizeaza pe trendul  denim on denim sau denim on leather ori orice alta combinatie cu denimul si vei iesi din incurcatura de fiecare data cand esti in pana de idei.


Click


Click



Influentele army se mentin in tendinte si in aceasta toamna,Asa ca poti investi intr-o piesa vestimentara cu influente army.Poate fi  o geaca ori un trenci si o pereche de pantaloni, in special in tonuri de verde. Poarta astfel de piese in combinatie cu item-uri in tonuri neutre si nonculori pentru a nu incarca outfitul. Poti adauga o nota chic cu ajutorul unor accesorii de efect: palarii, genti cu aplicatii metalice, ceasuri cu cadran mare si bratari din piele.Suna bine nu ??





Daca pana acum asociai toamna cu nuante panamtii, si dadeai deoparte nuante pastelate pentru primavara/vara..ei bine sezonul acesta se poarta culoarea.Scoate din garderoba tot ce ai colorat,insa nu exagera si combina totul intr-un mod placut ochiului.Poti sa indraznesti si sa iti cumperi si alte haine pentru scoala: sacouri, fuste, bluze si pantaloni in nuante fondante.







Atunci cand nu te regasesti in nici unul din trendurile ce se poarta,opteaza pentru piese simple clasice si versatile. Nu ar trebui sa iti lipseasca o jacheta de blugi, pulovere calduroase, bluze cu imprimeuri inspirationale, sacouri si pantaloni uni.






Si pentru ca am stabilit cat de cat ce se poarta si ce nu ar trebuii sa iti lipseasca din dulap...Nu pot sa iti zic decat spor la shopping 

Go With The Flow!

Discover The Most Natural Style From SheIn!

Don't Miss It!

Take 34% OFF Over US$69    Code:flow34

Ends: September/14

here: Go With The Flow!


Etichete: , ,