Salopeta un trend vara aceasta

Salopetele  sunt ‘pe val’ in sezonul acesta de vara . Sunt sexy, confortabile si feminine si nu in ultimul rand au stil si eleganta, toate intr-o singura piesa vestimentara..
Specialistii sustin ca salopetele de dama sunt un must-have al acestui sezon, prin urmare nici tie nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba.

Mi-am dorit si eu o salopeta.Aveam de fapt vreo 2 ,una care care nu imi place  culoarea si faptul ca materialul e prea grosut dar si una care i-am dat-o mamei sa imi puna bretele si ea nu mai stie unde a pus-o :)Asa dar nu mai am salopete deci trebuie sa fim in trend si sa avem cel putin o salopeta.
Eu am dat startul cu aceasta salopeta dar va mai urma cel putin una.Pe site-urile astea arhicunoscute prin blogosfera cu greu mi-am gasit o salopeta cu marimea pantalonului cat de cat decenta.
Cele cu pantalonul foarte scurt nu ma avatajeaza si deci nu le port .Modelele sunt frumoase..dar nu vreau sa ies cu fundul pe afara .Alea sunt potrivite pentru mare zic eu.
Vara imprimeul floral si voalul este nelipsit de pe aproape orice piesa vestimentara, insa in combinatie cu o salopeta, efectul este WOW! Croiul lejer, fara bretele si stranse in jurul taliei cu un elastic sau un snur, fac ca aceste salopete cu imprimeuri sa poata fi purtate atat seara cat si in timpul zilei. Diferenta o fac accesoriile!
Fiind pe timpul zilei nu am ales decat o pereche de cerceu care s-au asortat cu sandalele dar si cu o nuana draguta din cororitul salopetei.La mana am pus un ceas alb si asta a fost tot.La piep e deja acel rij asa ca nu am mai pus nimic.
Ce parere aveti ?Voi ati mai fi adaugat sau scos ceva la aceasta salopeta ?


Salopeta/Jumpsuit Here 
Geanta/Bag Adona.ro










Etichete: , ,