Review-Pure Aloe Vera-Aubrey Organics.

Va spuneam aseara pe pagina de facebook ca va pregatesc un review.Am zis review dar nu am spus si la ce produs.
Surpiza sau nu,produsul despre care vreau sa va zic cate ceva este Pure Aloe Vera -Aubrey Organics.
Cred ca ati vazut deja n pareri prin blogosfera,toate numai de bine..dar inca una nu strica.Zic pareri de bine,pentru ca de rau nu  are ce sa fie asupra unui produs 99%organic.

Cand am fost intrebata daca ma intereseaza sa testez aloevera in stare pura , am zis da fara sa clipesc :)
Aloe vera contine un complex de substante benefice,printre care aloina si gelul de aloe.
Aloina este un lichid galben-laptos, situat imediat sub coaja frunzei si care este folosit de mii de ani ca laxativ, sub forma de prafuri sau ca atare.Gelul de aloe are proprietati antiinflamatorii, detoxifiante si de stimulare a colagenului, fiind ideal în tratamentele cosmetice de întretinere a pielii.
Eczeme, ten uscat, dermatite, ulceraţii, psoriazis, arsuri solare, acnee, fisuri anale, hemoroizi, reumatism, poliartrita reumatoidă, constipaţie, diabet, hipo şi hiperglicemie, hiperaciditate, gastrită, hepatita A, B,C, rinite alergice, cistită, candida, herpes, oboseală, epuizare, insomnii. cataractă, urcior, glaucom.Cam acestea sunt problemele in care Aloe vera este un aliat de nadejde .
Pure Aloe vera- Aubrey Organics se  foloseste doar pentru uz extern asa ca multe din problemele enumerate mai sus,ies din schema in cazul nostru.
Aloe vera se gaseste in mai multe forme in industria cosmeticii din toata lumea, insa Aubrey este singurul brand care pastreaza aloe vera in forma sa naturala lichida. 
Produsul Pure Aloe Vera este compus din 99% ingrediente organice.Acest  produs are o formula pura si este extras direct din frunzele de Aloe Vera.


Cum vine vara ,toata lumea iese la soare la plaja.Multe ne dorim un bronz de invidiat,si poate din aceasa cauza nu folositi intotdeauna si crema de protectie solara sau poate nu folositi crema potrivita.Eu nu am patit-o dar sotul meu da :)Chiar daca el nu se afla in categoria celor ce vor bronz de invidiat soarele de la mare si-a facut de cap pe pielea lui :)Atunci mare nevoie as fi avut de acest produs,insa pot sa vi-l recomand cu mare drag si incredere .Este o lotiune perfecte pentru arsurile solare dar si  aplicat dupa plaja.V-am enumerat deja mai sus,in caz ca ati uitat.Daca il folositi dupa plaja...faceti un dus si apoi aplicati lotiunea..va ofera o senzatie de racorire si de bine.Spun asta pentru ca l-am folosit dupa o iesire in oras si o expunere la soare fara protectie :) De asemenea l-am folosit si pe ten,ca un tonic..Este minunat,l-am folosit pentru hidratarea pielii.De obice am folosit lotiunea seara pe tenul proaspat demachiat.Este absorbit repede in piele,nu lasa pelicula,nu este lipicios iar tenul este luminos si hidratat dupa cateva utilizari.Il tin in frigider si tenul meu il iubeste :) Aseara piticul meu a facut "cunostinta" cu asfaltul si ma gandeam sa ii pun putina aloe pe rana.Trebuie sa vad ce beneficii are si asupra ranilor,deoarece se spune ca are efecte si asupra ranilor si grabeste vindecarea lor .
Pure Aloe Vera vine într-un ambalaj biodegradabil de 118 ml, cu un capac "PUSH" pentru deschidere usoara si pentru o dozare optima a produsului. Imi place deasemenea ca si sticluta a fost sigilata.Textura produsului este transparenta,lichida si fara un miros anune.  Nu lasa urme pe haine si se absoarbe foarte repede în piele,v-am zis eu il aplic mai mult pe ten.Cantitatea sa este de 118ml dar va ajunge sa il folositi chiar si 2-3 luni daca il folositi doar pe ten sau o anumita parte a corpului.Fiind un produs cu ingrediente 99%organice vi-l recomand cu mare drag si cu multa incredere.Daca v-am facut curioase,Pure Aloe Vera-Aubrey Organics il gasiti pe Aubrey-Organics.ro 

Etichete: , ,