Parerea mea - Lip Balm Flormar



Nu stiu cum sunteti voi,dar eu sunt dependenta de ..orice se da pe buze.Nu pot sta cu buzele fara sa nu am nimic pe el.Un luciu,un balsam,un lipstick,un ruj ...ceva .

Balsamul de buze reprezinta unul dintre cele mai rapide si eficiente tratamente pentru ingrijirea si intretinerea buzelor atat in sezonul rece, cat si in sezonul cald,in cazul meu,dar cred ca si in ak vostru.. Balsamul de buze e un produs atat de prietenos cu pielea ]buzelor mele, incat eu cred ca nici unei  femei nu ar trebui sa  ii lipseasca din poseta sa, alaturi de rujul hidratant ssau gloss-ul preferat.
Balsamul de buze are rolul de a impiedica craparea si deshidratarea buzelor, de aceea, trebuie aplicat ori de czte ori simtm nevoia. Eu una simt cam des :)si daca nu sunt data cu ceva pe buze,parca nu ma simt bine :D
Lip Balm Flormar asigura o hidratare intensa imediata,mentinand buzele moi,ingrijite si sanatoase. Datorita extractelor de cacao, orhidee si unt de shea,mentine nivelul hidrolitic al buzelor,le hraneste si le previne uscarea. Aceasta gama de produse este disponibila in 6 arome fructate:Mere,dude,caramel,portocale,capsuni si pepene.
Ce pot sa zic decat yamy..Toate variantele mai putin cea cu aroma de mar, asigura o colorare usoara. Eu am varianta cu mar,insa nu ma plang,miroase delicios.L-am folosit intens si cat am fost la mare pentru ca are factor de protectie impotriva radiatiei solare SPF 15.
Un mare plus pentru treaba asta.Putine rujuri,balsamuri su Spf .
Textura este una cremoasa si pot zice ca e chiar rezistenta.Nu foarte tare dar de obicei daca mananc ceva,nu foarte mult,la urma mai am si ceva balsam pe buze :)
Ambalajul e si el tare dragut,fiecare aroma cu culoarea ei.Al meu e cu verde pentru ca e cu mere.
Aaa daca optati si voi pentru aceasta varianta,sa stiti ca puteti sa ii dati si partenerului.Dupa cum am zis nu are culoare asa ca nu afecteaza cu nimic,in plus aveti un motiv in plus sa testati daca balsamul isi face treaba pe buzele lui. :)
Kiss and go :)
Produsul il gasiti atat in magazinele Flormar cat si in magazinul online la pretul de 23 de lei.

Etichete: ,