Ootd - Maxi dress for summer

Ce daca mai e o zi si oficial se incheie vara,pana miercuri am inteles ca va fi cald,dupa mai vedem noi.Dar daca e cald si soare de ce sa nu mai profitam putin,avand in vedere ca la mine vara e mai mult intr-o joi :)) 
Una dintre cele mai comode si mai potrivite tendinte pentru vara este reprezentata de rochiile maxi. Este una dintre nebuniile modei care se potriveste oricui si oriunde, rochiile maxi se gasesc in toate magazinele si vin in cele mai diverse modele. Rochiile maxi sunt boeme, usoare, versatile si pline de feminitate, si cea mai eleganta piesa vestimentara pentru femeile care urmeaza sa devina mamici.
Imprimeul poate sa fie de orice gen, fie el floral, fie  grafic sau cu animal print. Rochiile maxi cu imprimeu sunt un must-have in sezonul de vara. Se poarta imprimeuri pe orice gen de material, fie pe matase vaporoasa sau pe bumbacul racoros.
Cand a vazut rochita asta pe site,am zis ca trebuie sa fie a mea.Printul ma cucerit si nu doar pe mine ci si pe majoritatea persoanelor cu care m-am intalnit atunci cand am imbracat-o .Adevarul e ca nici nu prea am rochii maxi ,de fapt din ce imi amintesc am doar una.Am scurtat-o putin,(sau mai mult)pentru ca o taraiam pe jos si acum nu imi mai place.
Si aceasta rochie era foarteee lunga,aveam trena :))dar de data asta am fost atenta cat am scurtat-o si a ajuns la lungimea ideala. 
Printul zigzag imi place si mi se pare ca o scoate din anonimat :) Voua va place sau va oboseste ochi :D


Dress Here 
Bag Amiclubwear
Sandals Here 





 Pentru o tinuta casual,poti  purta rochia maxi cu bijuterii statement, sandale gladiator sau cu toc, asa cum am facut eu, poti pune  o curea in  talie ,iar daca e mai racoare poti pune pe tine si o geaca din denim.

Etichete: ,