In cautarea lenjeriei perfecte

Imi trebuie lenjerie de pat noua.M-am hotarat si am inceput cautarea.Bine nu e absolut necesar dar m-am cam saturat de lenjeriile pe care le am.Adevarul e ca sunt din bumbac adevarat si m-au tinut ani buni si inca mai tin,dar dupa cum ziceam m-am cam plictisit,
Am vazut acum o multime de modele care mai de care mai dragute,mai interesante,mai 3D :)
Mi-am luat si lenjerie 3D,adevarul ca materialul nu exceleaza ,in comparatie cu vechile mele lenjerii,insa arata tare bine chiar si dupa spalare.Este mai moale la atingere decat bumbacul clasic, dar nu la fel de alunecos precum lenjeria din matase. E combinatia perfecta din punctul meu de vedere.
Imi place ca in ultimul timp am tot vazut promotii si iar promotii la lenjerii de pat.1 +1  GRATIS e cea pe care am vazut-o cel mai des.
Cum sa nu dai 100- 100 si ceva de lei pe 2 lenjerii,iar partea buna e ca si pe cea gratis tot tu ti-o alegi,nu o primesti random.
Am vazut doua lenjerii tare dragute cu floricele ,bine ele sunt multeee ,multe,si ma gandeam sa mi le achizitionez.


 Ce nu imi place e ca au fetele de perna tare mici.Eu am niste perne mai marisoare si fetele astea nu ma ajuta la nimic.Noroc cu mama ca e croitoreasa si ma mai ajuta cu transformarea lor si mi le croieste perfect pentru pernele mele.
Compozitia materialului acestor lenjerii este formata din aproximativ 70% poliester 30% bumbac si alte fibre.Nu stiu exact ce inseamna asta dar daca materialul e la fel cu ce am eu deja,atunci e foarte bine,chiar isi merita banii.
Chiar si asa imi incerc norocul pentru ca modelele sunt tare dragute si daca se deterioreaza mai repede,atunci nu mai apuc ma plictisesc de ele si am oportunitatea sa imi cumpar alte lenjerii :)
Si colac peste pupaza  dorinta mea de a cumpara lenjerii sa potrivit tare  bine si cu campania Summer Black Week campanie in urma careia poti pleca la Paris :)
Site-ul organizeaza saptamana neagra a reducerilor super nu?Si asa cred ca toate asteptati BlackFriday cu sufletul la gura.
 Orice comanda in perioada 13.08 – 20.08.2015 din promotia 1+1 Gratis la cele mai mici preturi , iti poate aduce cadou o excursie la Paris. 
Eu vreau la Paris asa ca,neaparat trebuie sa imi comand cele 2 lenjerii. 

Am primit aceasta leapsa de la Rokolla  si bine a facut ca altfel nu stiam de super oferta asta :)