Giveaway in August

Va era dor ?A trecut aproape jumatate din luna August si  inca nu aparuse nici un concurs pe pagina :)Am vazut ca nu prea e activitate simulte dintre voi sunteti inca in vacanta m-am gandit sa mai aman.
Astazi m-am hotarat sa dau drumul unui giveaway micut cu premiu micut dar din banii personali :)
Sper sa apreciati si sa participati cu drag:) Daca  vad ca acest concurs starneste putina agitatie,atunci sambata voi mai da drumul inca unui concurs...Iar pe la sfarsitul lunii incerc sa vin cu noi surprize intru -cat blogul implineste 3 anisori in luna septembrie .
Regulile sunt simple ca de obicei ,
Premiul consta intr-un:

Lip Balm Lilien
Ruj Flormar 
Demachiant Avon Care
Un set de cercelusi pentru buric :)
Un lac de unghii intr-o nuanta frumoasa
O banda adeziva pentru unghii,pt modele frumoase 
dar si 2 mostre de crema/lotiune de corp Flormar si Avon. 

Reguli :
1.Like Deyutza'sBlog
2.Share poza de concurs aici  si taguiese numele meu @deyutza'sblog dar si o prietena pe care sa o inviti sa participe si ea la acest giveaway
3.Click aici  , aici si aici  
4.Lasati un comentariu cu ce vreti voi,sa stiu ca v-ati inscris in concurs.
Las la bunul simt al vostru,nu mai cer confirmare pe cele 3 link-uri.Sper doar sa fiti corecte sa click-uiti si sa lasati paginile deschise cel putin un minute.
Inscrierile se pot face zilnic...pentru a doua,treia.zecea inscriere trebuie sa imi lasati link-ul unui produs preferat de pe unul din cele 3 site-uri.

Bafta tututor si va astept in numar cat mai mare ! 


Premiul va fi expediat prin posta si va rog de pe acum sa aveti radare cu mine pentru ca e posibil sa intarzii o zi,doua sau poate o saptamana cu extragerea.
Castigatoarea o vom afla cu ajutorul lui random.org asa cum v-ati obisnuit.

Etichete: