Cum ne pregatim silueta de plaja cu produsele Gerlinea

E vremea concediilor .Luna august cred ca e cea mai cautata luna pentru petrecerea vacantei.Si cum vara,concediul se petrece la mare,iar la mare trebuie sa iti etalezi silueta frumos sculptata si costume de baie cel nou :)trebuie sa te pregatesti din timp pentru toate acestea.
Si acum sa va zic un pont pentru a arata perfect la plaja. 
Consumati produsele  Gerlinea si corpul va v-a multumi .

Cu Gerlinea slabesti usor asa cum vrei tu.Aceasta brand a fost lansat în Romania in 2007 şi este brandul numarul 1 de managementul greutatii corporale.
Motto Nutrivita : Slăbesc şi îmi menţin greutatea, echilibrez o masă sau compensez un exces cu o soluţie simplă, uşor de adaptat stilului meu de viaţă, sigură şi eficientă!
Nu sunt eu adepta curelor de slabire si sincer nici nu recomand cure de slabire drastice.Drastice insemnand sa nu mananci mai nimic sau sa mananc  o cireasa toata ziua :)) 
Sincer nu am tinut dieta niciodata si nici nu cred ca as putea pentru ca sunt cam pofticioasa:DPentru ca am observat ca am pus ceva pe burta,am decis sa incerc sa mananc mai sanatos dar si gustos.
M-am oprit la ceva iaurturi si cereale iar apoi mi-am adus aminte de Gerlinea.ro. Stiu ca acolo sunt o multime de produse exact pe placul meu.
Produsele Gerlinea sunt hipocalorice, bogate în proteine, contin 12 vitamine si 11 minerale, o cantitate optima de glucide si lipide, in plus sunt recunoscute de Agenţia Europeana pentru Siguranţa Alimentelor (EFSA). Se folosesc foarte usor, doar 2 batoane inlocuiesc o masa la numai cca 200 kcal/masa. In plus, fiind ambalate individual, le poti lua cu tine oriunde: la servici, la plaja sau pe drumul spre vacanta.
Sper exemplu acese batoane de ciocolata,arata delicios si te ajuta sa slabesti:)

"Inlocuitor de masa pentru controlul greutatii (2 batoane inlocuiesc o masa la numai 236 kcal/masa) destinat pierderii kilogramelor in plus, inlocuirii unei mese sau compensarii unui exces culinar. Slabirea se obtine in cadrul unei alimentatii hipocalorice. Batoanele au un continut ridicat de proteine, pentru prezervarea masei musculare si un mix de vitamine si minerale pentru echilibru nutritional si vitalitate chiar si la dieta. A se consuma in cadrul unei alimentatii variate si a unui stil de viata sanatos. Beti suficiente lichide si faceti miscare minim 30 de minute pe zi."
Acesta e doar un produs delicios de pe site care te ajua si sa slabesti,daca vizitati site-ul sunt sigura ca veti umple cosul de cumparaturi mai ales ca sunt si foarte ieftine.Aceste batoane fiind doar 6,8lei.
Ce a mai vazut si mi-a atrat privireau sut shake-urile  de vanilie de ciocolata....yammy o nebunie.N-am cum sa le rezist v-am zis sunt pofticiosa.Dar un lucru bun e ca aici mananci si slabesti :)
Asa dar daca stiti ca saptamana viitoare plecati in concediu,nu va ramane decat sa consumati produse din gama Gerlinea sa faceti si putina miscare si veti arata superb pe plaja.
Zic si putina miscare pentru ca niciodata nu veti gasi o crema minune care sa va slabeasca sau o masa pe care sa o cosumati si sa si slabiti fara pic de efort .
Ce ziceti?V-am facut curioase,sau ati incercat deja aceste produse ?

Etichete: , , ,