Cu Gerlinea slăbesti aşa cum vrei!


In luna septembrie ti-ai programat concediul la mare?Super atunci...
Treaba buna,doar ca te-ai gandit acum pe ultima suta de metri ca totusi ai cam multe kilograme in plus si ai vrea sa dai macar vreo 2-3 pana atunci.Daca se poate si mai mult e si mai bine :))
Chiar daca vrei sa slabesti cat mai urgent,asta nu inseamna ca vrei sa te si infometezi.
Ce sa faci,ce sa faci...la pastile si alte chesti esanatoase nu ai vrea sa apelezi...
Incepi prin ati face un abonament la sala,sau pur si simplu te apuci acasa de facut cateva exercitii fizice si mananci batoane de cereale si biscuiti de pe Gerlinea.ro 




V-am mai povestit eu zilele trecute despre aceste produse,si ma gandeam sa incerc si eu..mai ales ca m-am cantarit zilele astea si am pus 2 kg pe mine.Nu e necesar sa slabesc....dar vreau eu sa o fac pentru a nu scapa cumva greutatea de sub control,mai ales ca incet incet ma apropii de varsta de 30 de ani.:( Am avut in ultimul timp,momente cand as fi mancat orice si oricat.Lucrand intr-o patiserie,am mancat si mancatt...covrigi,cornuri si alte bunatati..acum totul se resimte:) Daca mi-as lua batoane de cereale cu caramel si un shake pe zi, intr-o saptamana in loc sa ma ingras as slabi :)

De asemenea si aceste batoane cat de bine arata..yammy.
Asa dar daca pleci la mare,sau pur si simplu vrei sa arati bine,vrei sa dai cateva kg jos...nu iti ramane decat sa mananci si sa slabesti :)

Create de nutriţioniştii francezi, produsele Gerlinea au un conţinut echilibrat de nutrienţi: minim 20% proteine (importante pentru menţinerea masei musculare), vitamine şi minerale, pentru vitalitate şi echilibru. Produsele Gerlinea sunt destinate pierderii sau menţinerii greutăţii, înlocuirii unei mese sau compensării unui exces culinar.


Gerlinea a fost lansată în România în 2007 şi este brandul numărul 1 în ceea ce priveşte managementul greutăţii corporale. Dieta Gerlinea, adică cea în care folosim batoanele în locul gustărilor nesănătoae dintre mese, este simplă, sănătoasă şi echilibrată. Îţi permite să pierzi eficient kilogramele în exces. De asemenea, produsele pot fi folosite şi ca adjuvant în dietele hipocalorice sau hiperproteice, fiind recomandate de medici nutriţionişti ca gustări echilibrate în timpul zilei.
Misiunea celor de la Gerlinea este aceea de a ajuta persoanele să piardă în greutate şi să se menţină printr-un regim de viaţă echilibrat. Poţi înlocui gustările nesănătoase dintre mese cu batoane cu diverse arome de pe Gerlinea.ro, sau te poţi ridica de la masă mai devreme (adică să mănânci jumătate de porţie) şi să compensezi cu un baton cu alune-vanilie sau ciocolată-cafea. Astea sunt cele mai noi arome, dar există mult mai multe opţiuni dacă vreţi să încercaţi produsele Gerlinea. Şi dacă sunteţi dispuţi să faceţi asta, fie voi, fie iubiţii/soţii voştri, să ştiţi că este şi un concurs.
Orice produs Gerlinea achiziţionat oferă şansa câştigării unui weekend în doi pe Coasta de Azur şi sute de alte premii pentru plajă. Data limită de participare este 31 august 2015. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să înscrieţi numărul de bon/factură pe site-ul Gerlinea.ro sau pe facebook www.facebook.com/GerlineaRomania și poţi câștiga un weekend în doi pe Coasta de Azur! Alte sute de premii şic pentru plajă te așteaptă: pălării, papuci şi genţi de plajă.





Etichete: , ,