Colorful day




O zi colorata asa as putea descrie ziua in care am purtat aceasta tinuta.Vara nici nu se poate altfel si nici nu prea concep eu zile  de vara si sa fiu imbracata in negru sau orice ala nuanta inchisa .
Vara trebuie cat mai viu cat mai colorat....

 Urasc sa ma incalzesc, si sa mi se lipeasca hainele  de piele desi suport caldura.Insa toate aceste inconveniente dispar daca alegi o pereche de pantaloni evazati, dintr-un material vaporos. Bine daca sunt 30si ceva de grade slabe sanse sa aleg pantaloni lungi dar cine stie :) 
Acesti pantaloni sunt atat de subtiri si largi incat nici nu simt ca ii port,sunt din in sau un  material asemanator si imi plac de mor.Un singur inconvenient e ca se sifoneaza al naibii de repede.Dar ce mai conteaza cand te simti bine cu ce esti imbracata.Dupa cum cred ca stiti deja pantaloii evezati sunt din nou in tendinte asa ca puteti profita,iar daca nu aveti o pereche cautati in cufar la  mama sau la bunica :) sigur gasiti ceva.
La acesti pantaloni draguti am adauga o bluzita si mai draguta si plina cu flori.O gradina japoneza daca e sa o citez pe Mihaela .
Geanta...hmm sa va mai spun ceva de ea?Ati vazut-o deja in nspee mi de postari si o sa o mai vedeti.Nuu ma pot dezlipi de gentile de la Adona.M-am indragostit iremediabil.Au o calitate foarte buna si modele exact pe gustul meu.

Bluza Shein

Pantaloni Zara
Geanta Adona.ro 










Ps daca va placut bluzita mea si vreti una asemanatoare sau orice alt obiect vestimentar de pe shein atunci aveti ocazia sa profitati de reduceri.Reduceri de pana la 80 %

Back To School Sale!

Find Your Favorite School Style From SheIn!

Rewind Memories of school days!

Up To 80% OFF   Ends: August/7 here: Back To School Sale!

Etichete: , ,