Ce purtam vara la mare si pe plaja

Chiar daca suntem deja in 15august sezonul de vara si concediile nu s-au incheiat.
Multe dintre voi poate sunt in acest moment la mare sau poate urmeaza sa mearga,asa ca m-am decis sa vorbim astazi putin despre ceea ce putem purta la mare,la plaja ,seara pe malul marii sau la plimbare prin statiune.
Eu una,am cateva hainute,bluze,fuste,rochite pe care le port doar cand merg la mare.In oras nu imi permit sa ies cu ele,iar acolo zic eu e locul perfect.Bine nici nu exagerez,cum vazusem zilele trecute un articol,cum ca romanii confunda orasul cu plaja.Intra in magazine,calatoresc cu autobuzul,la bustul gol,in slip sau sutiene.Mi se pare tare scarbos.Una e sa fi pe plaja si alta e sa iesi asa pe strada.
In fine ...
in afara costumului de baie, a cremelor de protectie solara, a palariei de soare si a ochelarilor bine ar fi sa luati cu voi hainele vaporoase, rochiile comode și pantalonii scurti, camasi largi si racoroase. Dupa cum am zis la mare sste una dintre putinele situatii cand avem voie sa lasam mai multa piele la vedere, ori cand lenjeria poate sa se întrevada prin haine(lenjerie = costum de baie). Nu sunt recomandate însa, tinutele prea sofisticate – tocuri si rochii mai elegante, spre exemplu,tinzi sa dai in pitiponceala :))
La plaja mergi cat mai lejer.Costum de baie, o rochie de plaja,slapi sau sandale si cam atat.
Cand mergi la mare, ia în consideraresi  faptul că nisipul de pe plaja ti-ar putea strica sau iti poate îngreuna mersul. 
Si daca am stabilit cat de cat cum mergem la plaja.
Sa ne gandim putin,cum iesim in oras sau cum ne plimbam pe malul apei.
Inca inainte de a pleca de acasa,te gandesti ce haine ai in garderoba si iti alegi haine cat mai versatile.Daca stii ce sa alegi poti pleca de acasa si cu o pereche de pantaloni scurti ,doua ,trei tricouri, o rochita si ai tinute pe o intreaga saptamana fara a cara cu tine intreg sifonierul.
Un model de tricou pe care ar fi bine sa il iei cu tine tricoul marinaresc,sau orice ai in dungi verticale.Dungile se poarta iar la mare nu au cum sa lipseasca.





Pantalonii scurti de asemenea nu trebuie sa lipseasca...Nu e nevoie de un pantalon din ala ce  se termina la jumatatea fesei, pot fi si niste pantaloni decenti din in , stofa subtire sau orice material crezi tu ca iti este potrivit pentru calduri mari. Acestia pot fi purtati atat pe plaja dar si seara la  plimbare sau pe malul marii.

Tricou Shein
Pantaloni Breshka

Tricou Romwe 
Pantaloni BananaRepublic


Pantaloni BananaRepublic 
Tricou Lefties

 Pantaloni Banana Republic
Maieu Breshka

Aceiasi pantaloni 3tinute :)

Pantaloni Shein 
Tricou Noname



Rochiile si fustele sunt si ele doua obiecte vestimentare care nu au voie sa lipseasca din bagajule catre mare.
Poti opta atat pentru fuste/rochii lungi(maxi) dar si pentru cele mai scurte
Sunt confortabile si potrivite peste costumul de baie peste zi, cum, alaturi de margele, bratari colorate, sandale si o poseta de rafie, devin outfit-uri de iesit la terasa seara- eu zic ca sunt perfecte .
Rochie Mexton

Maieu Breshka
Fusta Noname

 Tricou Pimkie
Fusta Stradivarius 



O camasa de blug schimba tinuta,pe timpul zile este buna pentru  a te proteja de razele fierbinti ale sorelui,iar seara e numai buna de tinut de cald in caz de e racoare.




La capitolul incaltaminte nu este indicat  sa  mergeti la masa seara in slapii de plastic cu care ati fost la plaja. O pereche de sandale sau de papuci din piele vor ridica valoarea oricarei tinute. Si o crema hidratanta ajuta, alaturi de un blush sidefiu si un strop de parfum.


Here
Accesorii si bijuterii 
Bijuteriile nu sunt recomandate la plaja. În primul rand, pentru ca risti sa te bronzezi cu forma lor, se pot deteriora din cauza soarelui si a apei. Rezuma-te la o pereche de cercei mici si la inelul pe care nu il dai niciodata jos.Accesoriul cel mai de pret la plaja este esarfa, pe care poti transforma intr-un turban, ce te va feri de soare, ori o rochie, daca esarfa este mai mare. Ochelrii de soare si geanta de plaja sunt si ele doua acceosrii ce se afla in capul listei.


Si daca tot am vorbit de mare.haine...eu zic sa profitati de reduceri cat mai puteti :)
Summer Further Markdown!

This Is A Sitewide Feedback For You!

Everyone Can Find Your Favorite Apparel From SheIn!

Seize This Rare Opportunity!

Extra $5  Off Over $59   Code:wa5

Extra $10 Off Over $109  Code:wa10

Ends: August/17 here: Summer Further Markdown!

Etichete: ,