Bubble nails un nou trend or ba ?

Un nou tip de manichiura a devenit popular in mediul online. In ultima saptamana, pe Instagram au aparut o multime de imagini in care "unghiile balon" sunt piesa de rezistenta.

Asa cum ii spune si numele, bubble nails, unghiile au forma unor bule. Costructia unghiilor se face cu gel acrilic intr-o forma rotunda.
Cum se face? Cu mult, foarte mult acril.
Cine le face? Un tehnician de unghii cu multă rabdare. :))
Daca pentru cei mai multi este o noutate, si aici pot sa ma includ si pe mine,se pare totusi  ca nu e un concept chiar nou, doar ca i-au trebuit vreo 5 ani pentru a deveni viral.Acest tip de manichiura a aparut in anul 2009, iar acum pare sa intre din nou in preferintele doamnelor si domnisoarelor.
Unghiile pot fi de lungimi diferite, lungi sau scurte, iar acestea pot fi decorate la fel ca forma obisnuita cu sclipici sau de diferite culori.
"Pentru a obtine o asftel de manichiura este important sa stii exact locul in care iti doresti sa fie zona bombata. Apoi, cu atentie trebuie sa intinzi acrilicul in asa maniera incat in zona cuticulelor sa fie foarte subtire, iar spre centrul unghiei sa fie aplicat intr-un strat mai gros (...). Cu alte cuvinte, unghia trebuie sa arate ca un deal lin. Curba trebuie sa fie perfecta", a scris un specialist in manichiura pe Nails Mag. 

Mi se pare cel mai urat trend,ever ... si pe langa faptul ca sunt ele urate asa,din fabricatie,le mai si impopotoneaza cu n'spe mi se strasturi si mult sclipici.
In general mainile cu aceasta manichiura sunt cam negre,deci tind sa cred ca negresele iubesc acest trend mai mult ce femeile albe.





Mai jos va las si un filmulet despre cum se fac mai exact aceste unghii.

Cate dintre voi si-ar face asa ceva ? 

Etichete: