Universul torturilor

De vreo 6luni lucrez intr-o patiserie.E o firma ce se ocupa de mai multe categorii de produse si panificatie si patiserie dar si cofetarie .Vand de toate , si nu va spun ca zilnic mananc cateva ceva dulce si cateodata si o prajitura.Vai cat de bine arata.
Tot aici se fac  si torturi...hmmm univers...interzis...
La ultima aniversare a sotului meu i-am facut cadou un tort cu un tanc si tot ce tine de armata,tare interesant...nu va zic ce admirat a fost in vitrina.
Pentru ca in curand  va fi ziua copilului meu,am dat si eu un search pe google pentru ceva modele de torturi pentru copii.
Vreau sa imi fac temele din timp si sa aleg un model deosebit pentru tortul micutului.
Facem 5 anisori si deja suntem cu personalitate si cu pretentii.
Daca anul trecut eram cu spider  man, acum am trecut la andy birds,la cars :) e...ale tinereii valuri :))
As vrea sa ii fac un tort deosebit si sa  aiba cam toate personajele preferate ale sale.
Sper exemplu in cautarile mele am gasit o cofetarie online si odata ce am intrat in magazin,am intrat si intr-un unviers al torturilor,prajiturilor si tot ce tine de cofetarie.
Modele frumoase de torturi atat pentru adulti,cat si pentru nunti sau botezuri,candy bar si multe prajiturele.
Am gasit un tort care mi-ar place pentru cel mic 
Minnie si angry birds,bine Minnie cred ca va fi inlocuita cu Mickey daca ma voi hotara intr-un final la acest model de tort.
 Sau l-as putea alege pe acesta,ar putea disparea cateva figurine si sa apara altele cum ar fi tom&jerry,spider,fulger..sau de ce nu un minion ca si asa acum e isterie cu ei..

Hmm si acest model e foarte interesant si combinatia dintre poze si figurine da foarte bine.


Off inainte nu stiam ce model sa aleg si acum nu ma pot decide printre atatea modele frumoase..Oricum mai am putin timp ladispozitie si poate ma hotarasc eu.
Ce am mai vazut in aceasta cofetarie si mi-a placut e ca ai o multime de compozitii pentru torturi.Ai de unde alege si vai mama cat de apetisant arata.Mai grav e ca nici la compozitie nu ma pot hotara.
foaie de bezea cu nuca, crema krantz alba, crema de vanilie cum poti ssa ii rezisti?Sau blat umed de ciocolata, mousse de ciocolata belgiana alba, mousse de ciocolata belgiana cu lapte, mousse de ciocolata belgiana neagra.- aww e 12 noaptea mai bine tac :))
Si in concluzie voua ce model va place ce as putea alege ? Din cele prezentate sau poate ati vazu voi altceva ?