Review - Make-Up Fix Spray de la Flormar

Acum ceva timp m-am trezit cu un coletel surpizia din partea celor de la Flormar.Am primit cateva lucrusoare pentru make-up.Pe atunci chiar imi doream o noua baza de machiaj,un spray pentru fixarea machiajului.Cei de la Flormar mi-au citit gandurile si mi le-au si trimis :)
Pentru inceput vreau sa va povestesc cate ceva despre spray-ul de fixare a machiajului. 
In momentul de fata nu ma mai machiez foarte mult,doar ceva lejer,Insa pana sa dea caldura foloseam fond de ten,pudra..tot tacamul.Fiindca incep serviciul la 5.30 si il termin la orele 21 :) Am nevoie de un machiaj rezistent,un machiaj care sa ramana pe tenul meu intreaga zi.
Avand tenul gras,mai mereu am probleme cu fixarea machiajului si rezistenta sa.Acest spary de fixare a venit la mine exact atunci cand il voiam mai mult.


Am  incercat Make-Up Fix Spray de la Flormar , spray pentru fixarea machiajului , un produs profesional .  Jetul e foarte fin , ce e un mare plus , contine chamomila flower extract , cucumber si bisabolol . Deci, ingrediente prietenoase, menite sa calmeze, sa hidrateze si sa fixeze machiajul. Singur minus pe care l-am gasit este mirosul ,are ceva comun cu fixativul de par, dar dispare imediat si pe ten nu se mai simte. 
Fixeaza machiajul destul de bine si la mine chiar dureaza mai bine de 10-12 ore.Dupa aplicare, nu ramane o pelicula lipicioasa si nu incarca tenul datorita formulei usoare.
Acest recipient are 75ml si eu zic ca ajunge o perioada destul de lunga,1an de zile il poti folosi fara probleme pentru ca atat e valabil odata ce ai deschis acest recipient.
Pentru cine se machiaza pe timp de vara,pentru fetele ce merg in club,petreceri sau mai stiu eu ce evenimente,acest spray este perfect.
Are rolul de a crea o pelicula fina, transparenta la suprafata tenului, care se comporta ca o bariera. Aceasta nu permite factorilor externi sa afecteze machiajul, iar temperaturile mari si excesul de sebum nu ar mai trebui sa fie probleme ce nu pot fi rezolvate.
Eu am primit varianta tester ,insa pe site am vazut ca pretul acestui spray este de aproximativ  28de lei,un pret bun zic eu avand in vedere ca am vazut la alte firme niste preturi destul de mari.De calitate nu pot zice nimic insa acesta mi se pare foarte bun si dupa ce il termin chiar imi voi mai cumpara unu,pentru ca face toti banii :)
In concluzie, este un produs caruia eu nu i-am gasit niciun defect si pe care il recomand cu mare incredere!
Voi folositi spray fixator? Daca da, de la ce brand si ce parere aveti despre el? 

Etichete: