Hainele lui Sue

I-a sa imi spuneti voi acum...cate dintre voi nu jucati jocuri online,jocuri pe telefon.Eu sper exemplu daca am de stat la rand la posta,la medic,sau mai stiu eu unde..scot repede telefonul si "bag"un joc.
La moda acum Tom,Angela sau mai stiu eu ce animalut.Pe langa aceste doua jocuri pe care le joc frecvent pe telefon,mai am cateva si pe laptop.
Am descoperit un site cu joculete si cand prin putin timp liber,deschid laptopul si ma relaxez jucand un joc.De obicei imi plac jocurile mici,jocuri pentru fetite,jocuri unde trebuie sa imbraci o papusa,sau unde trebuie sa o machiezi,sa ii faci manichiura.Imi plac si jocurile unde trebuie sa faci mancare sau jocurile Mahjong.

Eeee nu va povestesc acum chiar toate preferintele mele ...pot doar sa va spun ca am descoperit un site,care imi acopera cam toate preferintele mele:)
Sa joci un joc,doua pe calculator mi se pare un mod de relexare tare bun.Nu e nevoie sa exagerezi si sa stai in fata calculatorului cu orele sau mai rau cu zilele :)insa cateva ore petrecute in fata unui joc nu mi se pare nimic rau.Decat dependenta de facebook mai bine de jocuri :)))

Dupa cum ziceam printre preferatele mele sunt jocurile unde trebuie sa imbrac o papusa,sa combin hainute,sa ii aleg tinute pentru diferite ocazii.

Printre preferatele momentului se afla http://www.jocuricusue.ro/joaca/hainele-lui-sue
Pentru inceput cateva cuvinte despre Sue . Sue e o adolescenta de aproximativ 12 ani multitalentata. Ea canta si este o fata extrem de draguta si prietenoasa, care se bucura de viata in fiecare zi alaturi de numerosii  amicii ei . Sue e starul unui serial de animatie ce e difuzat undeva prin Asia de sud vest.
Sue a devenit un fenomen prin Europa si America inca de prin 2008,tot de atunci au aparut nenumarate jocuri cu ea,printre care si "Hainele lui Sue"
"Hainele lui Sue este un joc special pentru fetitele carora le place sa se joace cu haine dar totodata si cu Sue. In acest joc trebuie sa imbraci o colectie impresionanta de haina facuta de cea mai tare croitoreasa din oras. Nu ezita sa le imbraci pe toate inclusiv rochiile, fiindca chiar o sa se merite. O tinuta impecabila face cat o mie de cuvinte. " 

Cam asta e descrierea oficiala a acestui joc.Croitoreasca lui Sue tu esti si ai de ales  modelul ,nuanta si materialul perfect pentru tinuta,altfel aceasta se va infuria rau de tot :))
Oricum daca iubesti astfel de jocuri mai bine nu iti povestesc si te las pe tine sa descoperi ce secrete mai are :)
Acesta nu e singurul meu joc care m-a atras,insa poate am sa iti povestesc alta data.

Etichete: , ,