Am testat Gloves in a Bottle!

Acum ceva timp,am intra in posesia cremei minune Gloves in a Bottle :)Ati citit cred ca deja multe pareri,dar inca una nu mai strica.
Eram tare curioasa de efectele acestei creme,mai ales ca am si eu oare si ce probleme cu mainile uscate.La servici stau destul de mult cu mainile in apa si cer destul de multa crema.
O folosesc deja de aproape o luna,am luat-o si la mare,pentru ca nu m-am putut desparti de ea :) 





Descrierea oficiala a produsului suna cam asa  : 
Gloves in a Bottle este o loțiune de protecție care se absoarbe rapid în piele și care pătrunde în straturile de suprafață ale pielii, creând un strat de protecție și menținând hidratarea naturală din acestea.
* Nu se ia la spălat, dar se desprinde în mod natural odată cu exfolierea celulelor pielii. Reaplicați loțiunea o dată la patru ore pentru o protecție continuă.

* Ajută la refacerea hidratării naturale și a funcțiilor de protecție ale pielii ținând la distanță substanțele iritante care dăunează pielii.
* Nu este grasă sau lipicioasă, nu conține parfum, este hipoalergenică, complet sigură și non-toxică.

* Protejează pielea împotriva iritațiilor datorate spălării frecvente a mâinilor.
* Folosită și recomandată de către o gamă largă de profesioniști din domeniul sănătății pentru utilizarea zilnică în problemele pielii uscate.
* Nu permite prafului și murdăriei să pătrundă în piele.
* Reduce senzația de usturime în zonele cu cea mai mare presiune a pielii.
* Funcționează ca un al doilea strat de protecție atunci când purtația mănuși din latex și acționează împotriva iritațiilor cauzate de latex.




Ce spun eu  ?


  Pentru fata sau corp nu am folosit inca Gloves in a Bottle deoarece am vrut sa testez produsul  pe  maini aceasta fiind cea mai uscata parte a corpului meu.Sotul meu a folosit-o putin pe corp pentru ca s-a cam prajit la soare...I-a facut foarte bine si mi-a zis sa mai cumpar crema din asta :)) Consistenta este placuta, densa si alunecoasa, intra foarte rapid in piele si nu lasa urme grase, pot imediat sa imi continui lucrul, fara teama ca o sa las urme pe toate obiectele.Patesc de multe ori,sa ma dau cu crema si sa trebuiasca sa imi pun manusi de unica folosinta dar din pacate mi se lipesc de mana.De cand folosesc Gloves in a Bottle nu ma mai impiedica nimic sa aplic crema si apoi manusile.
Recipientul oferit spre testare este micut, are 60 ml, insa lotiunea este spornica si dupa mai bine de  o luna de zile de cand am produsul,si folosit aproape zilnic de mai multe ori ,nu este inca gata.Produsul se poate gasi si in varianta de 240ml ,iar pentru minunile pe care le ofera isi merita fiecare banut .
Imi place si sistemul de dozare,unul practic si usor de folosit.Nu risc sa pierd din produs aiurea,sau sa imi curga mai mult decat am nevoie.Parfumul este unul subtil dar tare placut.Nu miroase a ceva anume insa imi place ...

In concluzie ...
 Este o lotiune minune si isi merita cu prisosinta numele.
Nota mea: 10/10

Etichete: ,