Rochii de vara la Adona.ro

Dupa cum stiti o parte din voi,sunt in concediu si acum dispun si eu de soareee la  discretie :D Uh nici nu stiti cat sunt de fericita ca am soare,ieri am ajuns si era putin innora,asa demoralizata am fost insa dupa masa a iesit soarele si m-am bucurat enorm.
Desi nu stam mult la mare mi-am luat vreo  5rochite cu mine,asta pe langa pantalonii scurti si tricouri.Nu stiu daca am sa apuc sa le port pe toate,dar eu incerc :))
Si pentru ca soarele imi face pofta de purtat rochite si fustite...am intrat si eu putin pe Adona.ro sa vad ce noutati au mai bagat ...si ce sa vezi...am gasit multe rochite.
Rochile cu flori mam atrag cel mai mult.Dovada ar fi si articolul anterior.Intrand pe site, rochia Haley mi-a cazut prima cu tronc,e si la reducere...deci 2 motive intemeiate  sa mi-o cumpar.


Dar si Rochia Olivia are un design si o croiala tare draguta.Interesant modelul rochiei .

Rochia Gianna parca imi place si mai mult ... combinatia de culori ma cam dat pe spate.


Chiar daca nu are print floral rochia Lexie mi se pare foarte pura si diafana.Rochile albe pentru vara mi e par extrem de potrivite.


Oricum pe site sunt mai multe rochite tare dragute,aparute acum si pe langa toate astea mai sunt si la reducere <3/.Eu iubesc reducerile,voi ?Pe langa gentile superbe,Adona vrea sa ma mai "omoare"si cu rochite care mai de care mai dragute.
Reducerile sunt in toi,asa ca nu va pot decat invita pe site sa va alegeti ce vi se potriveste :)

Etichete: