Ootd- Cardigan in dungi si bluza cu spatele gol

Astazi a venit vremea unei alte tinute :)Nu cred ca mai poate fi purtata asa...insa daca renuntam la cardigan si in locul pantofilor punem o perehe de sandale tinuta poate fi purtata foarte bine,avand in vedere ca nici nu sunt 30 de grade la mine:) Sper exemplu astazi pe la amiaz a inceput sa ploua si dupa masa s-a cam racit vremea..nu tare insa eu am simtit :)

De cum am zarit bluzita asta dragute pe site, am zis ca trebuie sa fie a mea. Apoi dupa ce am analizat-o mai bine....mi-am zis ...oare o fi potrivita pentru mine...spatele ala gol....
Hmmm , ce daca asta face toata bluza,avand in vedere ca fata e simpla.
Geanta Adona e din nou la datorie.
Vand genti...cumparati ? :)) Imi ajung doar doua ,restul le vand ca si asa nu le mai port :))
Nu stiu de ce dar nu ma mai pot despartii de ele...m-am indragostit iremediabil.... sunt foarte versatile si usor de combinat.
Accesoriul de par nu e tocmai ce mi-am dorit,sau ce am sperat insa imi place cum vine.Imi doream de fapt un accesoriu, bentita pentru frunte.Aceasta nue tocmai potrivita pentru asa ceva,eu mi-o imaginam altfel.Lantul si libelula ma deranjeaza pe frunte,pentru ca nici elasticul nu e foarte lejer.Asa ca am optat sa o port asa...imi place cum vine si asa.
A fost foarte ieftina,am luat-o de pe acelasi site ca si bluzita.Au preturi mici dar platesti transportul in functie de greutatea coletului.Se gasesc si produse cu transport gratis...oricum va invit sa vizitati :)


Cardigan Sheinside
Bluza/blouse Here
Colier/Necklace Lovelyholesale
Accesoriu de par/Hair accessory Bornprettystore 
Bratara/Bracelet Bornprettystore 
Pantaloni/Pants Here 
Pantofi/Shoes Romwe
Geanta Adona.ro





Bratara cu inimioare,foarte finuta si delicata...imi place <3 





Daca va place accesoriu de par si/sau bratara,ori daca ati gasit alte chestii dragute pe site-ul Bornprettystore,puteti beneficia de reducerea de 10% si sa va luati tot ce va doriti.
Scrieti doar BUTT10 si dati send order :))

Lookbook  

Pinterest

Etichete: ,