Ootd - Black Leather

Mda..sunt in intarziere cu multe postari asa ca incerc zilnic sa va incant privirea (sau nu :)) ) cu cate  tinuta ce am purat-o in luna mai,Astazi 1 iunie...oficial vara ... neoficial...e cam primavara la mine :) inca nu e momentul de pantaloni scurti,fustite si topuri dar sper sa vina vremea si la mine.Poate voi v-ati ascuns demult hainele de primavara,jacketele,dresurile ...dar eu inca nu pot .

Daca totusi se mai afla cineva in situatia mea...si vremea nu e tocmai favorabila..atunci aceste tinute ce vi le voi prezenta in zilele ce urmeaza ,poate vor fi sursa de inspiratie .
Aceasta tinuta am purtat-o pe la inceputul lunii mai.Au fost si zile cu soare,insa nu un soare foarte puternic asa ca am hotarat sa imi iau si jacketa cu mine. Mi-am dorit de mult o ie.Nu e tocmai ia traditionala insa e o ie stilizata si  foarte draguta.In plus pe 24 iunie e ziua internationala a iei asa ca ma pot mandrii si eu ca sunt posesoarea uneia :)
Este binecunoscut faptul că ia a depasit înca de acum mult timp granitele Romaniei, a inspirat mari pictori si a fost purtata de catre celebritati precum Kate Moss, Halle Berry sau Emma Stone. Ia este prezenta acum mai mult  in mediul  urban ca si obiect vestimentar fashion. Printre zonele unde ritualul a fost pierdut se numara Bistrita, Țara Oașului, insi se pare  ca totusi s-a pastrat mai bine in sudul tarii si în Bucovina.(zna din care ma trag si eu si ma face mandra acest lucru)
Si pentru a nu mai face teoria iei....mai bine va las cu pozele..
Fusta ati vazut-o deja,acum ceva timp in tinuta prezentata de nepoata mea.




Fusta Here
Jacketa Here 
Ie/bluza Here 
Geanta Adona.ro
Pantofi Zara








Lookbook  

Pinterest

Etichete: ,