Cateva fotografii ce au facut istorie

Acest articol poate semana putin cu cel de joia,Joia fara cuvinte,insa de data aceasta vreau sa va prezint cateva fotografii ce au ramas in istoria noastra.Aceste fotografii sunt un mic sumar al unei istorii cunoscuta de fiecare dintre noi. Ceea ce este cu adevarat uimitor este faptul ca aceste evenimente au avut loc cu foarte putin timp in urma.Eu zic ca e important sa ne amintim de anumite momente din istoria noastra si sa le transmitem  mai departe si celor mici pentru a nu se pierde. Recunosc multe din aceste imagini nu le stiam insa mi se par foarte interesante asa ca am decis sa impartasesc aceste lucruri cu voi :) Sper sa va placa asa ca va las mai jos imaginile si cateva explicatii.


1. Einstein la Nassau Point, Long Island, New York, in vara anului 1939

2. Sigiliul intact pe mormantul lui Tutankamon, 1992. Sigiliul a ramas neatins vreme de 3245 ani.


3.El a fost singurul care a refuzat sa se alature salutului nazist in anul 1936!

 4. Suedia a schimbat directia de mers pe partea dreapta a drumului, in anul 1967. Acesta a fost rezultatul primei dimineti.

5. Animalele au fost implicate in terapia medicala inca din 1956.


6. Ultima fotografie cunoscuta a Titanicului.


7. Baiatul cu ziarele Ned Parfett vinde copii ale ziarului in care este anuntata scufundarea Titanicului care avusese loc in noaptea precedenta, 16 Aprilie, 1912


8. Vopsirea Turnului Eiffel, 1932.


9.Coca-Cola ajunge in Franta, 1950

10.Masurarea costumelor de baie; in cazul in care acestea erau prea scurte, femeile urmau sa fie amendate, 1920


11.Annette Kellerman promoveaza dreptul femeilor de a purta un costum de baie dintr-o singura piesa, 1907; Annette a fost arestata pentru indecenta.
12.Adevaratul Winnie The Pooh si Cristopher Robin, 1927





Etichete: