Ootd -Flower and black

Lipsa de timp,ma impins la gesturi extreme daca se poate zice asa :)
Am primit mai multe colete in ultimul timp ,iar vremea urata si timpul asta enervant care se scurge foarte repede...M-au impiedicat sa va arat si voua ce frumuseti am primit :)
Si dupa cum va spuneam....gestul extrem daca se poate numi asa...mi-am rugat nepoatica,mare amatoare de fashion :)  sa pozeze pentru mine .

Eu zic ca s-a descurcat foarte bine,i-a placut si ma rugat sa o mai invit la astfel de sedinte foto :).Daca ea de multe ori s-a aflat in spatele aparatului foto,acum a fost in fata lui.
Sa nu o mai lungesc...Mi-am dorit o fusta din piele neagra cu buzunare,,am  una dar din pacate mi-e mare..(daca va place genul acestea de fuste o gasiti in Blogsale) asa ca a trebuit sa imi cumpar una mai micuta :)
Inca nu am apucat sa  o port,mi-a luat-o nepoata inainte,pentru ca si ei i-a placut ... :)Oricum am o alta tinuta in cap...soare si timp sa fie...ca se rezolva totul...
Bluzita mi-a placut si ea de cand am vazut-o prima data,pe site gasiti mai multe modele.Am ales floricele,parca asta ma atras mai tare,Cum vremea la mine inca  nu e de sandale,un bluzica subtirica,putin larguta,o vesta sau  o jacketa,o pereche de blugi sau in cazul de fata o fusta ... sunt perfecte pentru o iesire ...
Ghetele le-ati vazut la mine,in articolul precedent insa acum se pot observa in toata splendoarea lor .
Per total mie imi plac toate elementele combinate,pot zice ca este o tinuta cu accente roch -fusta din piele,ghete cu toc si talpa track insa totul se indulceste cu ajutorul bluzei flower power :)

Blouse Sheinside 
Skirt Romwe 
Boots Lovelywholesale








Lookbook  

Pintrest 


Etichete: ,