Ootd -Denim on denim

Hmm deja stiti,se poarta denimul,iar eu iubesc aceasta combinatie.Daca inainte nu prea eram adepta camasilor,acum colectia mea s-a marit se se va mai mari :))Am deja doua camasi din denim si mai vreau cateva.
La fel si blugi am cred ca vreo 20 de perechi,daca nu mai mult...si da..mai vreau.
Sfat : Atunci cand purtati doua piese din denim,niciodata cele doua sa nu  aiba aceiasi nuanta.De asemenea cand purati haine din denim, pastrati tinuta cat mai simpla. Restul pieselor ar trebui sa fie din nuante neutre, precum crem, alb, gri sau negru.
Eu am combinat in tinuta de astazi negru si gri.Cardigan lung mi-am dorit demult de asemenea si ghete cu talpa groasa track.
Cum vremea rea nu se lasa dusa,cardiganul,achizitie noua,mi-a prins tare bine.Cand vad alte bloggerite cu poze in care apar cu maneca scurta,mi-e ciuda de mor :))Eu nu pot renunta la ghete si altii stau in sandale...dar asta e poate va veni si la mine vara intr-o joi :)
Nu va mai retin si va las sa vedeti cum am ales eu sa port denimul. 
Shirt  Romwe
Cardigan Lovelyholesale
Necklace Bornpretty
Earrings Lovelyholesale
Boots Lovelyholesale




Daca va place colierul, sau produsele de pe Bornpretty puteti comanda si voi.Dupa cum bine stiti preturile sunt foarte mici,transportul e gratuit si daca folositi codul BUTT10 veti beneficia de o reducere de 10% .




Etichete: , ,