Giveaway Fermecat

Am spus de dimineaata ca va fi astazi un concurs..incerc sa ma tin de cuvant si acum la ceas de seara dau drumul unui concurs organizat cu sprijinul celor de la Farmec.
Stiti deja ca produsele lor sunt printre cele mai bune si m-am gandit ,ca luna aceasta sa oferim O crema anti-imbatranire cu spf 50.Crema anti-imbatranire cine nu vrea ?Daca mai are si spf e si mai bun,nu ?
 Recomandată în special persoanelor cu pielea sensibilă, predispuse alergiilor solare, constituind un excelent mijloc de protecţie împotriva îmbătrânirii premature produse de radiaţiile solare.
Poate fi folosită cu succes pentru prevenţia intoleranţelor solare, a petelor pigmentare, a fotodermatozelor etc. 
Are o formulare uşoară de cremă gel, o textură hidratantă, fără efect gras, fără parfum, fără parabeni, fără oxibenzonă, non comedogenică, cu conţinut de filtre minerale ce asigură o protecţie ridicată şi echilibrată împotriva radiaţiilor UVA/UVB. Formula este îmbogăţită cu unt shea şi ulei de rodie.

Previne apariţia intoleranţelor solare şi îmbătrânirea prematură a pielii (deshidratare excesivă, pete pigmentare, fotodermatoze etc). Produs hipoalergenic.
Suna bine nu-i asa ?





Reguli :

1.Like Deyutza

2.Like Farmec 
3.Click aici si zi-mi ce ti-ai dori pentru urmatorul concurs 
4.Click aici si lasa-mi link-ul unui produs preferat
5.Share poza de concurs aici .
6.Lasa-mi numele de facebook cu care ai dat like si celor 2 link-uri cerute in cerintele de mai sus.

Concursul incepe pe 20.05 si se va incheia pe 3.06.2015 
Inscrierile se pot face zilnic daca doriti ,pentru inscriere initiala lasati-mi numele de facebook cu care ati dat like si celelalte 2 link-uri de pe cele doua site-uri.Iar pentru extrasanse click pe link-ul de la punctul 4 si  lasati-mi doar link-ul unui produs .
Daca ceva este neclar,aici sunt pentru  voi .

Castigatoarea o aflam cu ajutorul lui Random.org iar premiul va fi expediat de catre sponsor si va ajunge acasa prin curier .

Etichete: