Ce produse am mai terminat

Pentru ca nu reusesc  sa postez toate produsele ce le termin intr-o luna,m-am cam invatat sa va arat asa ce termin sau de ce ma plictisesc,la doua luni.
Am adunat ceva produse,la fel ca si postarea anterioara,insa tinand cont ca e vorba de doua luni sau hai sa zicem o luna jumatate,pentru ca vorbim despre luna aprilie si jumatate din mai.



Am reusit sa termina apa de gua de la Pell-amar.Bine am fost ajutata si de cel mic,tare incantata de ea.Dupa fiecare spalare hop...mama vreau si apa din aia....Aceasta a fost ok ,insa pasta de diniti nu cred ca reusesc sa o termin,parca nu imi mai place gustul .
Lotiune antiacneica de la Elmiplant...am folosit-o in adolescenta,apoi cred ca a disparut de pe piata ca eu una nu am mai vazut-o/gasit-o,dar dupa ce am redescoperit-o am inceput sa o refolosesc,Ma inteleg tare bine cu ea,
Samponul si Gelul de dus 2 in 1 :)Bio dar si Crema Elasti Q le-am inclus oarecum intr-un project pan,Erau aproape de expirare si le-am folosit intens,parca imi parea rau sa le arunc cu jumatate de cantitate de produs in ele.Bunicele dar ma plictisisem.
 Masca de par Happy de la Triodelux si-a facut treaba la vremea ei,apoi am inceput sa folosesc masca pentru par vopsit si am cam dat-o deoparte,
Pana sa descopar apa micelara de la Garniere Essentials de la Oriflame era preferatul meu :)
Asa uit sa ma dau cu crema pe picioare,mai mereu mi-e lene...:D Din cauza asta am gasit si balsamul acesta de picioare de la Titania expirat :)
Crema antiacneica de la Pellamar,buna,am folosit-o pana la ultimul strop,Cam subtirica ea si cam mare orificiul pe unde iesea produsul,insa acum la final mi-a prins tare bine.

 Gel dupa epilat de la Hofigal, bun ...nu lasa pielea sa se irite si este si hidratant.
Crema de ochi de la Avene, a expirat si asta.La fel ca si cu crema de picioare,mereu uit sa ma dau..Daca imi amintesc odata la 2 luni ,tot e bine /:))
Pentru ca n-am avut timp de foarte multe manichiuri lunile astea doar o sticluta de dizolvant de unghi.
Deodorantul traval size de la Gerovital e foarte eficient si imi place ,plus ca pretul este unul minuscul .Il gasiti in orice magazin sau pe site la Farmec.
Deodorantul stick de la Dove,a devenit unul din preferatele din aceste luni.Varianta cu castravete miroase super.Recent mi-am luat varanta Silk dry si sunt la fel de multumita .

Cc creamul de la Max Factor are nota 10+ de la mine.Acoperire,pf,naturalete... pretul undeva pe la 50-60.lei dar se merita.
Crema de noapte Apidermin,tare buna,grasa si hidratanta.Mai vreau,doar ca momentan folosesc altceva insa daca am ocazia sa o cumpar sigur am sa o fac,
Si acum am ajuns la produsele de care m-am plictisit si am zis sa e timpul sa le arunc..ocupa spatiu degeaba.
Fardul crema de ochi de la essence Snow Jam..nu imi place mi se strange in pliu,se sterge repede de pe pleoapa...m-ai bine ii zic la revedere,
Rujul Elf il am de foarte mult timp e o nuanta nude,e dragut,cremos dar mi s-a rupt de cum l-am primit,L-am folosit o perioada asa,dar acum parca nu ma mai multumeste.
Rimelul l-am folosit aproape tot,dar mi-am lua doua noi si asta parca nu ma mai multumea :)))
Doua rujuri no name...as putea numara pe degetele de la o mana de cate ori le-am folosit.Nu mai avea rost sa le tin,asa ca...Out
Creion  retractabil Avon ,l-am folosit pe tot,insa ce nu imi place la aceste creioane, e faptul ca nu sunt foarte pigmentate si nuanta nu e ca si cea din catalog.
Pensula Oriflame, o arunc pentru ca m-a mancat undeva, nu spun unde, :)) si i-am tuns varfutile.De ce  ? nu stiu..stiu doar ca am facut-o aspra ca un maturoi si n-o mai putea folosii , 
Gelul de dus Anian de la Triodelux.L-am folosit intens...placee,dar parca cantitatea e prea mare si m-am cam plictisit.Bine ca am alterna gelurile de dus,si cred ca acesta ma tinut cel putin 3-4luni.

Am terminat si un parfumel,dupa nu stiu cat timp am reusit aceasta "performanta"Nu stiu cand am terminat ultima oara un parfum...dar nici nu vreau sa stiu cand il voi termina pe urmaorul :)
E o copie fidele a parfumului Circus - Britney Spears,Rezistenta si persistenta mare.
Am terminat intr-un final si fodul de ten de la Oriflame.L-am folosit intens o perioada,dar apoi mi-am marit colectia si pe el l-am cam dat deoparte.Si nu ca nu ar fi ok ci pentru ca am vrut sa incerc si altceva.
Am mai terinat si un tratament de unghii Sally Hansen ,(foarte bun) si un lac incolor.De asemenea am mai terminat un bax de dischete,cred ca mai multe doar ca am uitat sa pastrez ambalajul :)dar si cateva mostre de bbcream, fond de ten si cremaPrimele doua nu m-au dat pe spate dar crema Vichy m-a multumit.
Cam acestea au fost produsele terminate intr-o luna jumatate,
Voi ce v-ati mai luat, ce ati mai terminat ?

Etichete: , ,