Tendinte in primavara 2015

Clar moda anilor '60-'70 revine.Un plus si un minus pentru mine.Sunt unele elemente care imi plac si care le-as purta cu drag insa sunt si cateva care mise par mai ciudate si ca pe mine una nu ma avantajeaza .
 Un top 5 al celor mai purtate elemente vestimentare in primavara/vara 2015 dupa parerea mea ar fi 
1.Pantalonii CULOTTES -mi se par niste pantaloni airea :) de apa adanca si eu una nu i-as purta.Sunt si mica de statura si o astfel de pereche m-ar dezavantaja-clar.Totusi acesti pantaloni combina intr-un mod functional si estetic atat atuurile unor pantaloni, cat si ai unei fuste.Pentru a crea iluzia de alungire a piciorului, poarta acesti pantaloni cu tocuri inalte sau poarta-i cu un top cropuit pentru a pune accentul pe talia subtire.



 
2. O alta tendinta ar fi imprimeul floral.Aceasta tendinta imi place si sa port florcelele cu mare drag.O tinuta flower power intotdeauna e pe gustul meu.
Vom regasi in tendinte in aceasta primavara atat imprimeurile florale masive, supradimensionate, dar si pe cele minuscule si abtracte. Florile sunt la putere in aceasta primavara!


 
3.Un alt detaliu al modei din ani '70  reinventat si  readus in tendinte in primavara 2015 sunt FRANJURILE. In unele modele franjurile  chiar aduc in centrul atentiei efervescenta rebela si glamorous a anilor '20. Franjurileau un mare  avantaj ca pot face o piesa banala sa arate senzational si sa fie trendy.Chiar ma gandeam la o geanta cu franjuri pentru aceasta primavara :)





4.O alta tendinta a primaverii 2015 sunt blugii evazati.Si de data asta ma nimerit.Chiar am purtat si port blugi evezati.Multa vreme am purtat..chiar daca aparuse blugii skiny nu m-am putut obisnuii cu ideea si pentru ca port si nr mai mare la picior am evitat sa port si am preferat blugi evazati.Acum insa port ambele modele si chiar veti vedea o postare Ootd zilele astea .




5. Si ultima dar nu cea din urma si nu singura tendinta ar fi salopeta din denim.
Salopeta din denim este o tendinta de top in primavara-vara 2015, iar acest denim se bucura de o prioritate mare, fiind o solutie practica pentru ziele de week-end.Am purtat si de asta cand eram mica.Acum nu stiu daca voi fi in tendinte :) nu ma mai pasioneaza insa as putea sa  o inlocuiesc foarte bine cu camasa din denim care si ea este in mare voga primavara asta.



 




Voi care din aceste tendinte le veti adopta?



Etichete: