Ootd - Sun and flower


De doua zile e soare la Vatra Dornei,dar din ce am vazut eu,tare mult nu va tine...Sper totusi sa se schimbe vremea si sa vina si la noi odata primavara.
Pozele sunt facute de ceva vreme,inainte sa ninga :)Batea un vant rece de trecea prin mine...dar daca am vazut putin soare,,mi-am luat palaria,ochelarii si afara:)Sedinta foto :))
Bluza asimetrica si cu floricele am vazut-o demult pe diferite site-uri mi-a placut modelul,si intr-un final a fost a mea.Acum parca nu prea imi mai place :) Prea decoltata pentru mine..hai ca umarul dezgolit mai treaca mearga dar cu burta dezgolita sau buriucu pe afara chiar nu...Nu ca as fi vreo babaciune,dar parca nu....totusi am un copil acasa :)Poate pentru o fata si mai slabuta,mai tinerica ar fi mai potrivita.Decat sa stau sa tot trag de bluza ca mi se ridica,mai bine iau ceva in care sa ma simt bine.Asa ca ,daca aveti de gand sa o cumparati sa aveti in vedere acest aspect.
Palaria am ajuns la a5a purtare cred,daca la inceput nu prea eram sigura daca sa o port sau nu...am ajuns chiar sa imi placa :)
Nu va mai tin de vorba ... va arat pozele ...si maine va astept din nou pe blog pentru o noua colaborare nailart  intre bloggerite .


Cardigan Sheinside
Blouse Romwe
Jeans Breshka
Shoes Deichmann













Etichete: ,