OOTD -Denim si carouri tendinte 2015

Iarna nu se lasa dusa...primavara nu vrea sa vina..nu stiu ce se intampla cu vremea aceasta.Stiu va anul trecut nu prea am avut vara,dar sper ca anul acesta sa nu existe probleme de genu'.Eu iubesc vara,soarele,marea si caldura...Urasc ca trebuie sa ma imbrac gros,mi-ar place sa pot umbla mai putin gros imbracata insa sunt o friguroasa si chiar nu pot altfel.
Ieri a nins ...frig urat...ce sa mai ..dezamagita total...Voiam sa ies si eu la plimbare nu prea mi s-a arata.A fost totusi o iesire,rapida cu un scop :) Daca tot am iesit am zis sa fac si doua,trei poze...
Abia asteptam sa imi scot geaca de blugi din dulap.Ei bine am facut-o intr-un final,doar ca nu am putut sa o port asa pur si simplu..Vesta din blana nu putea sa lipseasca pentru ca batea un vant si era frig...n-as fi rezistat fara.
Geaca din denim este un must have al primaverii 2015,iar denimul este materialul preferat al designerilor in acest an.Un alt trend al acestei primaverii este camasa in carouri.
Adevarul e ca aceasta camasa poate fi usor combinata in multe stiluri..office cu o fusta creion,sport cu o  pereche de blugi si sneakersi,elegant cu o pereche de stiletto sau o tinuta casual asa ca si a mea.
Denim si carouri,o combinatie reusita dupa parerea mea.


Jacketa Sheinside
Vesta Sheinside
Ghete Romwe
Geanta Rosewholesale
Bratara Soufeel 










Nu sunt eu o make up artista dar imi place sa ma machiez si nu prea ies din casa nemachiata.Nu am surprins foarte bine machiajul insa va arat mai jos paleta folosita .
Paleta Roseweholesale imi place foarte mult cum e prezentata...seamana cu un portofel sau asa ceva.Are doua parti una cu culori mate si una cu culori sidefate.Daca folosesc inainte un primer e culorile chiar arata bine si reziste pe pleoape.Nu a fost nici scumpa vreo 3$parca.


De asemenea daca vreti sa profitati de reduceri sheinside va invit la cumparaturi 
Surprise!

Big Sale For Tassel Items ,Original Tribal Apparels and Bags!

Up to 40% OFF! Code:reduce 32 Ends:Apr/23

Get Your Perfect Summer Looks From Sheinside!

Better Than Ever! Seize the chance! here: Better Than Ever!

Etichete: , ,