CC Cream Gerovital Happiness

De cand cei de la Farmec au scos pe piata noua gama Gerovital Happiness,mi-am dorit sa incerc si eu macar un produs.Dupa cum stiti si ati si vazut aceasta gama este una foarte colorata si dulce .
Este cea de-al doilea Cc Cream incercat si mi se pare foarte bun.In caz ca nu stiti ce este de fapt un Cc Cream pot sa va zic ca este o noua generatie cu mai multe efecte benefice si cuprinde cremele care corecteaza si acopera. CC vine de la Color Correcting/ Corectarea culorii si acopera mai bine decat o crema BB, dar poate fi folosita si pe post de primer deoarece contine ingrediente anti-aging si factor de protectie solara. In plus, cremele CC promit sa fie atat de usoare incat nici sa nu le simti pe piele.

     Gerovital CC Cream Happiness este recomandat tenurilor tinere (16+) si este disponibil la pretul de  18 lei pe site-ul oficial Farmec  in 3 variante:



Desi am tenul mixt mi-am ales Cc Creamul cu extract de zmeura,iar cand mi-a ales produsul m-am ghidat dupa nuanta si nu dupa tipul de ten.Eu am tenul deschis si daca as fi  ales cc cremu-ul cu extract de afine pentru tenul mixt,atunci nu mi s-ar mai fi potrivit nuanta...E  o chestie cam cu du-te vin-o.Insa cu toate astea ma inteleg bine cu acesta si imi place ca se adapteaza foarte bine pe ten iar dupa cateva minute se imbina foarte bine cu pielea si devine aproape insesisabil.


Un alt aspect care imi place este acoperirea medie.In poza de mai jos...am acoperit un cos si roseata lui,fara aplicarea unu corector in prealabil.
Imi place ca face exact ceea ce face si un fond de ten, doar ca aspectul este mult mai natural, iar consistenta produsului este una mai lichida.Daca preferati o acoperire mica spre medie,daca nu doriti sa acoperiti nimic doar sa uniformizati tenul, o aplicare este suficienta,insa pentru o acoperire mai mare,sunt necesare doua aplicari dar cu toate acestea tenul nu este incarcat. La final, tenul ramane luminoshidratat si iti ofera o senzatie de prospetime
 Produsul vine într-un tub de 50 ml cu un design foarte dragalas si feminin, reflecta foarte bine gama din care face parte, faptul ca  are la bază extractul de zmeură.

 Este ușor de manevrat și dozat produsul în cantitatea dorită datorită orificiului de dimensiuni potrivite.Termenul de valabilitate este de 12 luni de la deschidere,suficient timp sa fie consunat.Eu il folosesc de vreo luna si ceva si mai am jumatate cred sau poate chiar mai bine.Oricum nu e nevoie de o cantitate prea mare de produs.Cam cat folositi pentru crema hidratanta cam atat e necesar si pentru o acoperire mica.

 Un alt aspect care trebuie de mentionat este ca  produsul nu are parabeni și conține parfum hipoalergenic.
Mie una imi place si mi-as dori sa mai incerc si alte produse din aceasta gama,plus ca nici nu sunt scumpe iar calitatea este una  superioara.

Daca v-am facut curioase si vreti sa faceti cumparaturi online,trebuie sa stiti ca iepurasul transporta gratis ,comenzille voastre  ,in perioada 1-12.04.



Etichete: