Recenzie rimel Bourjois Beauty Full Volume





De ceva vreme sunt in cautare de un rimel bun.De fapt m-am exprimat gresit , acum ceva vreme eram in cautare de un rimel bun.De vreo 2 saptamani cred, l-am cam gasit.Eu nu am genele lungi sau cu volum,dar cu toate astea pot folosi cam orice rimel pentru a-mi face niste gene frumusele.
Zic cam orice pentru ca am avut si surprize cand mi-am luat asa zis mascara de volum si nici macar nu le alungea sau sa mi le separe ceva..nimic nimic...Sau am gasit si extrema cealala rimel pentru volum si cu toate ca imi curatam peria de surplus, genele mele aratau ca niste picioruse de paianjen :D
Chiar daca Beauty Full Volum de la Bourjois e aparut de ceva vreme pe piata,n-am avut ocazia sa il incerc.Am observat totusi ca produsele Bourjois sunt foarte bune si am zis sa ii dau o sansa si acestui rimel.
Aceasta mascara se lauda cu o formula-spuma volumizatoare care nu incarca genele ci le lasa matasoase si flexibile. Chiar ma intrebam, inainte să-l folosesc, in ce consta senzatia unor gene (rimelate) matasoase, cum vine treaba asta ?Dar dupa ce l-am aplicat, am aflat raspunsul: genele par si se simt foarte naturale (cel putin la primul strat), usoare si… chiar flexibile. 
Periuţa este destul de voluminoasa dar se manevreza foarte usor, deci nimic de obiectat din punctul acesta de vedere.Aplicatorul are o forma cilindrica pentru a putea fi usor si rapid  de manevrat si realizat un volum cu doar cateva miscari . O mascara trebuie aleasa in functie de periuta aplicatoare. Pentru gene bine definite, ea trebuie sa fie potrivita tipului tau de gene.

Dupa cum am zis,nu incarca genele chiar si dupa al doilea sau al treilea strat aplicat.Adevarat se lipesc putin,ca doar nu or fi ca cele din reclame:)separate fir cu fir insa tot arata destul de natural si arata bine dupa parerea mea.Mie una imi place .
Mie imi sunt suficiente 2 straturi,chiar si unul insa mereu aplic 2pentru un plus de volum.
Am scapat si de bobitele de rimel care de multe ori se formeaza la extremitatea genelor .
Rezultatul este profund, genele sunt acoperite,separate, acestea sunt moi si matasoase pe tot parcursul zilei. Formularea este imbogatita cu vitamine B5 și E și este potrivita pentru ochii sensibili si chiar pentru persoanele ce  poarta lentile de contact.
 Pentru a mentine performanta mascarei si pentru a evita uscarea prematura a cremei, inchide bine tubul, dupa fiecare folosinta.Valabilitatea ei este de 6luni de la deschidere .Nu va recomand si nici nu va sfatuiesc sa mai folositi orice mascara dupa ce i-a trecut termenul.De obicei rimelurile expirate,se usuca sau se ingroasa,au un miros urat si daca esti mai sesibila poti face o conjuncivita de toata frumusetea sau orice alta boala de ochi.Pe mine una nu ma prea ajunge n rimel mai mult de 6 luni pentru ca il folosesc destul de des aproape zilnic.
 Se demachiaza usor, chiar si cand ai folosit mai multe straturi.Eu de obicei aplic putin demachiant pe o discheta si tin apasa putin pe gene pentru a dizolva rimelul.Evit sa frec discheta la ochi,astfel risc sa rup si genele.
























Desi mascara Bourjois Beauty Full Volume are doar 9ml,sticluta mi se pare mult mai mare iar din cauza periutei am impresia ca ar fi un recipient cu o cantitate mult mai mare.De asemenea imi place si combinatia de culori ale ambalajului roz si negru.Sare usor in evidenta.
Eu mi-am achizitionat acest rimel de pe Aoro si am dat 37 de lei.Am dat un search pe google si l-am gasit pe alte site-uri mai scump.De asta imi place sa fac cumparaturi de aici ,produsele sunt bune iar preturile sunt pe masura.
Ati incercat acest rimel de la Bourjois sau alte produse ?Recomandati ceva ? 

Etichete: ,