Ootd -Trend alert Blazer corai

Blazer-ul este una din piesele de rezistenta a acestui sezon . De ceva timp femeile au cam  inceput sa imprumute tot mai multe articole de imbarcaminte din garderoba masculina. De la camasa barbateasca la jeansii boyfriend care sunt in tendinte de cateva sezone, acum e randul blazerului sa fie in centrul atentiei. 

Blazerul corai te va face remarcata cu siguranta. Acesta este foarte versatil si poate fi purtat in egala masura la o tinuta office, cu pantaloni cambrati, camasa si tocuri, dar si la un outfit casual alcatuit din jeansi lungi sau scurti si incaltaminte comoda.
Am prins o zi cu soare si tare caldut si bine,am zis sa iesim la plimbare sa nu ratam ocazia.Am decis sa scot blazer-ul din dulap,una din cele mai recente achizitii.Ghete cu tinte  mi-am dorit,ghete cu tine am :)le-am cam purtat in ultimul timp si pana trec la balerini ai sa ii mai port.Imi plac sunt comode si practive...se pot combina si cu o fusta/rochie dar si la blugi,cum am facut eu in tinuta de astazi.Momentan nu mai sunt pe stoc,insa mi se pare si normal la pretul care l-au avut de 6$ :) Da gasiti multe produse la super preturi pe site.
Genuta im  placeee, e asa dragalasa si micuta...Da micuta nu incap tare multe in ea,insa pentru o plimbare e perfecta acolo nu trebuie sa car n'spee mii de lucruri dupa mine :)


Blazer Sheinside

Blouse Rosewholesale 
Jeans Here 
Boots Amiclubwear
Bag Amiclubwear 
Scarf Oasap 














Follow and vote me

Lookbook

Chictopia 

Printrest

Twitter

Tumblr 

Thank you! 

Etichete: