Ootd- Tinuta AllBlack

Va povesteam zilele trecute de campania celor de la Adona.Cea de-a doua campanie pe anul 2015 si anume campanie ce promoveaza negrul si gentile negre. 
Pe site gasiti o reducere de 10% la achizitionarea oricarei genti,doar adaugi geanta in cos iar in casuta Cupon Discount adaugi cuvantul Allbalck iar comanda ta va fi redua cu cei 10%.
Pentru ca mi-a placut ideea m-am alaturat si eu acestei campanii si astazi va prezint o tinuta all black ,dar si geanta Maddison care va ziceam zilele trecute ca imi place mult.
Sa va zic ca astazi am dat comanda si a doua zi am primit-o.Profesionalismul e la el acasa :)
Mai aveti timp pana pe 31martie sa profitati si voi de ocazie ...eu zic sa nu ratati,preturile sunt foarte bune pe #Adona.
Dupa cum stiti negrul nu se demodeaza niciodata,iar o tinuta all black bine accesorizata nu te va lasa sa fii in umbra sau sa ai sanse sa nu fii remarcata in multime.Un accesoriu cum ar fi o geanta frumoasa sau un colier te pot scoate din anonimat.Dupa cum veti putea vedea in tinuta de astazi o tinuta all black nu inseamna neaparat doliu,tristete sau mai stiu eu ce ....
Un exemplu concret il puteti vedea putin mai jos... rezultatul = sexy :)

Geanta Adona 
Camasa H&M
Jacketa Here
Ghete PinkBasis















Etichete: