Cum purtăm capa ?


Capa datează încă din perioada medievală, unde era purtată cu o glugă, iar până în secolul al XIX-lea, a devenit piesă vestimentară. 
Popularitatea sa a fost datorată în mare parte faptului că era uşor de realizat în casă, fără prea multe cunoştinţe de croitorie, tocmai pentru că îi lipsesc mânecile.
În prezent, capele sunt o emblemă a eleganţei feminine, fiind reinventate permanent de designerii celebri purtate cu mândrie de starurile de la Hollywood.


Capele pot fi purtate cel mai bine peste haine groase sau care au forme ciudate. Cele scurte sunt mai chic decât modelele lungi, iar culorile potrivite sunt negru, gri sau roșu.
Dacă ești mică de înălțime, poartă capa cu ciorapi mați și fuste scurte, dar dacă ai o siluetă atletică, poți să o porți cu blugi skinny.

Pentru că modelul capei este unul interesant, care iese în evidență, alege culori clasice, precum maro, navy-blue, negru sau crem.Dacă eşti  mai îndrăzneață poțîncerca şi culori mai vii .
Când porți capă, cizmele sunt alegerea potrivită, când vine vorba de încălțăminte. În privința accesoriilor, evită gențile pe umăr, pentru că vor fi incomode.










Tu porți  capă?

Etichete: