Adona: genti negre, in campania ALL BLACK

Magazinul online de genti, Adona.ro, lanseaza o noua provocare dar si o noua promotie in acelasi timp, ce include o multime de modele de genti, variate, versatile  toate de culoare neagra!
 Aceasta campanie este deja a doua a acestui an 2015, ALL BLACK include in oferta de zeci de modele de genti. Disponibila in perioada 15-31 martie,aceasta  campanie promoveaza gentile negre.Fara nici o retinere pe site veti gasio gama larga de forme, dimensiuni si stiluri, ca raspuns la tendinta de cumparare a clientelor.
Mai aveti foarte putin timp la dispozitie si eu zic ca e pacat sa nu profitati.










De ce ALL BLACK?
Din experienta Adona din vanzarile din zona fashion si feedback-ul primit  de la cliente,s-a ajuns la concluzia ca  in topul preferintelor femeilor in materie de genti,se afla  geanta neagra indiferent de sezon sau stilul gentii. Pasionate de fashion au cu siguranta o colectie de genti impresionanta insa mereu prima alegere va fi o geanta de culoare neagra. Asa cum little black dress este o piesa de rezistenta in garderoba unei femei,asa e si cum geanta neagra - clasic, simplu si usor de asortat.

Cupon de reduceri – 10%
Oferta ALL BLACK taie automat 10% din pretul oricarei genti negre de pe site! Preturilor imbatabile ale gentilor Adona, in mare parte deja reduse, li se adauga un discount suplimentar de zece procente. Cum beneficiezi de reducere?
Cum folosesti cuponul ALL BLACK
Adauga in cos comanda dorita si foloseste cuponul scriind textul „ALLBLACK” in caseta aferenta. Apasa „Foloseste cupon”, iar comanda ta va fi redusa cu 10%.
Mai mult de cat atat, la orice geanta Adona comandata, daca achizitionezi cel putin un produs din campanie, beneficiezi, de asemenea, de reducere!

Sunt multe modele de genti pe care le-am vazut si pe site-urile de afara ....
Imi place cand o geanta are manere mici pentru  a putea fi purtata ca geanta de mana dar imi place si mai mult cand are si bretele  lungi.Mi se par foarte utile spre exemplu cand ies in oras la plimbare o port cu manerele scurte,dar daca e sa ies in oras cu treaba o pot purta tot cu manerele si daca e sa fac ceva cumparaturi,atunci pot foarte simplu sa ii pun bretelele,o pun pe umar si am scapat de carat foarte multe in mana.
Imi plac de asemenea gentile pe care poti foarte usor sa le combini la orice tinuta,fie ca e o tinuta casual,una rock sau una eleganta.Geanta  Chloe Black mi se pare ca e cam ceea ce caut eu.Oricum am pus ochii demult pe ea.

Totusi cand a trebuit sa aleg o geanta de pe Adona.ro tare greu m-am hotarat ..am avut cateva exemplare care cu greu am putut renunta la ele in defavoarea alteia.
Geanta Irene din pacate nu mai e pe stoc,dar daca era ...o luam fara sa clipesc:)am ochit-o de ceva timp si imi placee mult .
De asemenea si geanta Carmela mi-a placut...
Dar dupa lungi deliberari am ales geanta Maddison .Mare,neagra,incapatoare,practica ,pret bun,model frumos,calitate buna .
Zilele astea veti vedea o tinuta ce include si aceasta geanta.Sa prind putin timp liber si zile cu soare ..si ies la poze :)
Voi ce fel de genti purtati ? 





Etichete: