Ootd - Fusta midi si vesta de blana artificiala

Pentru sezonul acesta mi-am propus sa port cat mai multe fuste ,rochii si vestute din blana artificiala.Aceste veste mi se par atat de versatile si atat de dragute ...Am deja 3 in garderoba si imi plac de mor ..trebuie sa imi mai iau cel putin una pe negru. Sunt asa calduroase si vin perfect oricarei tinute. Daca nu aveti inca una in garderoba neaparat sa va procurati una ...este un must have  :)
Fusta midi se poarta anul acesta fusta midi din piele ecologica de acemenea .Pana acum am tot purtat fuste de blug,sau fuste scurte ..de acum vreau sa imi iau cateva fuste midi ,pana deasupra genunchiului,cele putin mai lungi nu ma avantajeaza eu fiind mai micuta de statura .
Trebuie sa imi iau si cel putin o fusta cu imprimeu floral se poarta si aceasta sezonula asta.
Una dintre cele mai versatile piese din garderoba, fusta midi poate fi purtata cu pantofi cu toc cizme sau balerini, cu o camasa simpla,un pulover sau cu o bluza de dantela, cu un cardigan diafan sau o jacheta de motociclist.
Fusta din piele ecologica este primul exemplar din garderoba mea..imi place insa din pacate este putin cam mare pentru mine .De modificat e mai complicat de modificat asa ca poate ii gasesc  o noua stapana.M-as bucura pentru ca este un model frumos ,imi plac mult si buzunarele,cred ca alea m-au facut sa o aleg :)
Palaria ...i-am mai dat o sansa :) sa vad mi-am mai comandat un alt model ..sa fac o comparatie cu care imi sta mai bine :)

Palton/Coat Oasap similar here
Palarie/Hat Oasap
Camasa/Shirt H &M
Pulover/Blouse Oasap
Fusta/Skirt Romwe 
Vesta/Vest Here












Etichete: