Concurs cu Farmec

Februarie a inceput bine, e deja data de 4 si am dat drumul celui de-al doilea concurs pe blog ,sper pana la sfarsitul lunii sa mai dau drumul cel putin unuia si de ce nu sa o tinem tot asa si in martie ..Atunci trebuie sa sarbatorim femeia  Nu ? :)
Dupa cum zice si titlul postarii astazi dau drumul unui concurs cu Farmec , de ce cu farmec pentru ca este in colaborare cu cei de la Farmec .Stiu ca va plac produsele lor si stiu ca sunt printre cele mai bune cosmetice  romanesti.
De data asta am ales pentru voi un produs nou aparut in gama Gerovital si anume o CCcream.V-am spus deja despre aceasta gama nou aparauta aici .



"Gerovital cremă “Color Control”(CC) este noua generație de creme BB ce conferă tenului un aspect perfect natural, într-o singură formulă, prin combinarea ingredientelor active eficiente cu pigmenți naturali.

Crema CC oferă beneficii multiple: estompează imperfecțiunile și urmele de oboseală, netezește textura tenului, protejează împotriva agresiunii factorilor externi.
Extractul de Caise, sursă naturală de vitamine, minerale (fier și potasiu) și polizaharide contribuie alături de Aquaxyl la menținerea pielii la un nivel optim de hidratare și tonifiere."

Suna bine nu ? Daca sunteti interesate va astept in numar cat mai mare sa participati .
Reguli :
1.Like DeyutzaBlog
2.Like Farmec
3.Abonare gfc (stanga sus)
4.Share poze de concurs (aici ) si tag-uieste 2 prietene sa participe si ele.
5.Lasa un comentariu cu numele cu care ai dat like pe facebook  ,numele cu care te-ai abonat si link-ul share-ului .
Pentru o sansa in plus click aici  si aici  si in comentariu pe langa cele de mai sus lasa-mi si doua link-uri a doua produse preferate de pe site-urile vizitate .

             Concursul incepe astazi 4.02 si se va incheia pe 18.02.2015

Va astept in numar cat mai mare sa participati !!! Merita si cu cat mai multe participari cu atat imi dati elan sa mai organizez si alte concursuri sponsorizate .


Etichete: