Apa de parfum Gerovital Magnetic woman

Incep prin a spune ca nu stiu exact ce e cu mine..ori sunt   o puturoasa ori chiar nu am avut timp sa fac acest review.
Parfumul Gerovital Magnetic Woman pe care il puteti achizitiona de pe site-ul Farmec , a intrat in posesia mea de prin decembrie.Cele care ma urmariti cred ca va mai aduceti aminte ca va spusesem eu cu cateva zile inainte ca cei de la Gerovital au lansat o gama de parfumuri.La cateva zile ma prezentam deja cu unul.Eram tare curioasa ce si cum.
Acesta apa de parfum se gaseste in 4 variante :
Magnetic Woman
Graceful Woman
Irresistible Woman 
Desire Woman.
Dupa ce le-am analizat pe toate m-am decis la Magnetic Woman.Moscul a fost ingrdientul minune care m-a facut sa ma opresc la acest parfum.Bine la o prima vedere toate cele 4 parfumuri contin vanilie si mosc , insa varianta aceasta ma incantat la prima vedere.Pe viitor nu exclus sa incerc si Irresistible Woman.Aceasta a fost cea de-a doua optiune :)
Este un parfum intens ce lasa o amprenta aparte de feminitate, delicat, seducator si proaspat. Cu o compozitie oriental-florala, parfumul se deschide cu aromele: violetelor si a florilor de heliotrop.urmate de aromele de mosc,laba gastei si liliac.Vanilia un alt ingredient minune si ambra pun baza acestui parfum.Eu iubesc parfumurile dulci ,florale iar aceasta le imbina pe amandoua foarte bine .Apa de parfum  balanseaza in mod placut accentele florale cu cele lemnoase.

Sticla are o forma mai deosebita, nu are o forma banala si asta imi place.Imi plac in general sticlutele de parfum care nu sunt o sticla si atat.
Parfumul are 50de ml si costa 51de lei.Un pret bun la o calitate si mai buna.
Pe pielea mea rezista ore bune,iar pe pielea mamei rezista chiar si o zi .Eu am destul de des probleme,bine daca le pot spune probleme , si pafumul nu resista mult pe piele .De asta l-am si testat pe mama :) La ea mirosul e putin diferit fata de la mine dar tot bine miroase .Un parfum discret usor dulceag si minunat .Il ador..l-am folosit destul de des si se consuma destul de greu.Nu dau decat 2 sau 3 pufuri si este suficient.Caldura si eleganta il fac insa usor de purtat si il transforma intr-o alegere potrivita pentru zi. Rezista bine pe piele, pe parcursul zilei dupa cum am mai zis .
Ce pot eu sa va zic ... incercati o apa de parfum la un pret super.Stiti deja ca Farmec si Gerovital fac doar produse de calitate de atatia ani. 

Etichete: