Secret Santa 2014

Aceasta postare a fost pregatita pentru anul trecut .Acum rasfoind am vazut ca nu am publicat-o.Cu intarziere am sa o fac totusi  :) 

Un grup de bloggerite noi cele care ne ocupam de colaborarile din fiecare sambata plus inca altecateva ne-am hotarat sa organizam si anul acesta secret santa .
Dupa cum am zis ne-am adunat in jur de  30de fete , Andra Kat s-a ocupat de organizare si ne-a luat cate doua cate doua si sa facem cate un cadou .Am stabilit si o suma modica pentru aceast cadou .O suma sa si-o poata permite oricine . Asa dar eu nu am stiut de la cine primesc cadou , persoana care-ia i-am trimis cadoul nu a stiut de la cine primeste .Am avut mari emotii si am fost atat de curioasa...Nu am stiut pana marti 23decembrie de la cine am coletul si ce se afla in el .
Cu emotii uriase m-am dus la posta si ma asteptam sa fie un coletel micut , avand in vedere suma propusa..Mare mi-a fost mirarea cand functionarul de la ghiseu mi-a adus un ditamai cutioiul ,M-am uitat sa vad daca e sigur numele meu pe cutie :))ma gandeam ca poate a gresit .
Nu nu gresise era al meu., acum pana acasa am facut cam vreo 10-15 minute si tot drumul m-am gandit... ce ar putea fi , de 50 de lei .intr-o cutie atat de mare ? 
Ajunsa acasa s-a elucidat misterul.
Totuul era impachetat atat de frumos ...m-am bucurat enorm 
O cutie , intr-o alta cutie ....Si totul frumos ambalate 

Deschizand fiecare ambalaj m-am bucurat ca un copil  de fiecare lucrusor primit .
Le-am asezat frumos sub brad si m-am bucurat de fiecare in parte .


 Clopotei din portelan si globuri cupcakes <3 Mi-au placut la nebunie si le-am si pus in brad.Unul eu si  ....
 Unul Rares ....

Multumesc inca o data pe aeasta cale Raluca . O imensa bucurie mi-ai facut ...Ma bucur ca am luat parte la aceasta colaborare .

Etichete: