Review - Crema pentru acnee pell amar

Nu  va zic cam de cand aveam programat  sa fac acest review. Cred ca prin noimebrie , am primit pentru testare cateva produse Pell Amar .
Pentru cine nu a aflat inca cine e Pell Amar , va pot spune ca este o firma romaneasca de cosmetice fundamentata in jurul unui brand cu traditie si cu produse  bio.
Faptul ca sunt produse bio  romanesti la super preturi ma atras din prima.



Produsele ce mi le-am ales au fost o crema pentru acnee din gama BioActive S Acne si o pasta de dinti si o apa de gura,
Astazi vreau sa va vorbesc despre crema pentru acnee.
Am tot avut si mai am asa din cand in cand cate o problema cu acneea .Dar dupa ce am inceput sa folosesc dermatocosmetice si produse bio printre care si aceasta crema, tenul meu parca si-a mai revenit.
 Dupa cum ati vazut in poza de mai sus crema vine intr-o cutie+ un prospect.Ambalajul ei arata cam asa .Practic insa un - din partea mea ar fi crema prea lichida si orificiul pe unde curge este cam mare si pierd produs .



Per total sunt multumita .Are un gramaj de 50ml si pretul de 50lei.

Descrierea oficiala suna cam asa : 

"Principiile active ale acestei creme elimină impurităţile şi previn formarea lor. Crema pentru ten acneic, gras şi mixt previne dezvoltarea microorganismelor cauzatoare de forme inflamatorii şi de acnee purulentă, precum şi curăţarea epidermei, prevenind formarea cicatricilor şi îndepărtând punctele negre. Această compozţie reglează activitatea glandelor sebacee şi stabilizează excesul de sebum, reducând procesul de uscare a pielii. 

În plus, aceasta calmează iritaţiile şi hidratează tenul, îmbunătăţind textura şi aspectul său. Aplicarea cu regularitate îmbunătăţeşte supleţea şi aspectul pielii, permiţând combaterea eficientă a acneei. După utilizare, pielea îşi recapătă frumuseţea, aspectul sănătos, impurităţile sunt mai puţin vizibile, porii sunt micşoraţi, iar pielea este netedă, mai puţin sensibilă la formarea punctelor negre, formelor inflamatorii şi coşurilor. "

Pot sa zic ca e prima crema care este impotriva cosurilor dar tot odata si hidrateaza tenul.Crema se aplica in fiecare seara si se maseaza pana intra bine in piele.Lasa tenul curat,luminos si cu porii miscorati.Am folosit-o o luna seara de seara si am fost extrem de multumita.Dimineata gaseam cosurile fie oprite din evolutie , fie micsorate fie nu ma gaseam nimic.Daca apucam sa tratez cosul din "frageda pruncie " dimineata nu mai exista..
Un alt aspect mai neplacut ar fi mirosul dar trecem ,nu ma deranjeaza tare ,stiu ca ma ajuta ca tenul sa imi fie frumos.De obicei cam asa e .Ce nu are aspect ,miros  sau gust placut sunt sanatoase si benefice. 
Eu una nu ma pricep la ingrediente insa daca va pricepeti si sunteti curioase :


AQUA, GLYCERYL STEARATE, PEG 100-STEARATE, ISOPROPYL MYRISTATE, SWEET ALMOUND OIL, SALIX ALBA (WILLOW) BARK EXTRACT / PROPYLENE GLYCOL / SORBITOL, MINERAL SALTS AND AMINO ACIDS FROM PELLOID MUD EXTRACT (PELL AMAR), PEG-40 H CASTOR OIL / ICHTHAMMOL, LAVANDULA AUGUSTIFOLIA EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, COLAGENE, THYLHEXYLGLYCERIN / PHENOXYETHANOL, LECITHIN / TOCOFERYL ACETATE. 

In legatura cu ingredientele stiu doar ca aceasta crema are la baza extract de lavanda si aloe vere.Ingrediente ce calmeaza si linisteste tenul .De asemenea produsul  nu contine parabeni si parfum ceea ce este un lucru minunat , este testat dermatologic .
Momentan tenul arata bine , dar imi place sa previn si sa folosesc creme si lotiuni antiacneice asa ca e posibil dupa terminarea recipientului sa imi mai cumpar unul .
Voi ati incercat vreun produs Pell Amar ?Ceva pareri ?ceva recomandari  ?

Etichete: