Parfumuri pe Canar.ro

Iubesti parfumurile bune ?Mda ce intrebare cine nu le iubeste si cine  nu vrea un parfum bun, un parfum original ,un parfum dupa care sa intoarca lumea capul .Vrei si tu dar  nu gasesti ...?stii exista o vorba cauta si vei gasii.Eu am cautat.Am cateva aniversari luna asta,de faptu nu luna asta ci cealalta adica in februarie si martie chiar .Pe 6 februarie implinesc 5 ani de casatorie si ma gandeam sa ii fac sotului un cadou ,inca nu stiu exact ce de asta am gasit Canar.ro,pe 12 februarie e ziua cumnatei si cred ca si ei i-ar place sa primeasca un parfum frumos si persistent .Cine nu ar vrea :) pe 14 februarie pe langa sarbatoarea de Valentine's Day mai sunt si parintii care  implinesc 28 de ani de casatorie.


Eram in cautare de cadou pentru ei si cuvintele cheie m-au adus tot pe canar.ro ,am vazut ceva dragut ,dar ma mai gandesc si luna februarie se incheie cu ziua soacrei.Soacra e soacra deci trebuie impresionata asa ca un parfum de calitate eu zic ca i-ar placea.
Si pentru ca v-am zis si luna martie  este o luna cu aniversari 1martie ziua barbatului , (da la mine in zona se sarbatoreste barbatul pe 1 martie ) pe 8martie ziua femeii si pe 16martie ziua prietenei mele cele mai bune .
Toate aceste 3 ocazii din luna martie si celelalte din luan februarie m-au facut sa incep sa caut cadouri din timp. 
Asa dar acest magazin pune la dispozitia noastra, a  clientilor sai,mai exact, doar parfumuri originale, atat pentru femei, cat si pentru barbati. De aici puteti cumpara cu incredere o gama variata de  parfumuri de la cele mai cunoscute case de parfumuri .
Pentru sotul meu am ochit Hugo Boss Bottled Night.Ii plac in general parfumurile de la Hugo Boss,pe acesta nu l-a incercat inca si ma gandeam ca ii fac o bucurie daca ar primii acest parfum.Parfumul are note lemnoase si de mosc ,preferatele  sotului meu.Cred ca il voi nimerii cu un asemenea cadou.In plus nici pretul nu e unu mare ,avand in vedere calitatea. Iar pentru cine nu stie cine e Hugo ,desi ma indoiesc  va spun ca Hugo Boss este o casa de moda si accesorii de lux din Germania, Metzingen. Compania poarta numele fondatorului, Hugo Boss. Primul parfum Hugo Boss a fost creat în 1985.O lunga perioada si o mare experiente pe piata . 
Pentru femeile aniversate oscilez intre mai multe parfumuri.
Mi-a placut mult Apa de parfum Bvlgari Pour Femme  parfumul este caracterizat de note florale, cu note de baza lemnoase, de mosc si de ambra .Aceste ingrediente m-au cam acaparat pe mine si mi-e ca daca il cumpar posibil sa mi-l insusesc si sa nu il mai fac cadou :)) Notele de vârf sunt garoafă, violetă, coriandru, zmeură, piersică, bergamot, floare de portocal și piper de Sichuan; Notele de mijloc sunt radacina de stanjenel,  heliotrop, lacramioare, trandafir bulgaresc si iasomie egipteana; Notele de baza sunt ambra, lemn de santal, mosc, rasina benzoica, vanilie, ceai verde, note lemnoase, cedru si styrax.Ce poate fi mai frumos decat o nota de iasomie,mosc,santal,vanilie wow combinatia perfecta .
Dar pentru a nu risca sa nu il mai fac cadou trebuie sa ma reorientez catre altceva care sa nu imi placa atat de mult.Un parfum care sa nu mi se potriveasca :))
Am gasit un parfum nou lansat in 2014 de la Calvinklein One red for Her  pretul e bun, cantitate mai mult decat suficienta 100ml , ce iti poti dorii mai mult.
Sticluta e una simpla insa daca parfumul miroase bine si persista ...ce iti poti dorii mai mult :) 
Cam astea ar fi optiunile mele momentan insa sigur mai am nevoie sa mai caut ceva, sa ma mai uit si la categoria cadouri.Trebuie sa vad ceva si pentru tata....of viata grea am eu lunile astea 2 :))