Ootd -Welcome 2015 Nude Coat and red bag

La multi ani 2015 !!!La multi ani voua dragelor  va doresc tot ce e mai bun pe lume,impliniri si multa sanatate.Multumesc ca sunteti aici alaturi de mine si sper sa ramaneti mult timp de acum inainte .
Am vrut sa incep cu o postare tip ootd in noul an pentru ca pozele erau facute cam de pe la craciun si asteptam nerabdatoare sa le vedeti si voi .
Mi-am dorit demult un palton/o haina scurta nude/crem...Haina camel este cel mai hot trend la ora actuala. Sunt tare fericita ca am gasit o haina care sa imi placa tare mult si sa nici nu coste sute de euro. Din pacate nu am nimerit si masuratorile insa asta e o alta poveste . Ador sa am o haina calduroasa pt zilele reci de toamna/iarna. Aceasta piesa nu trebuie sa lipseasca din garderoba fashionistelor  si puteti sa fiti sigure ca este un trend care e aici sa ramana pt multi ani. Cu siguranta va fi haina la care vreau sa apelez cand vreau sa arat elegant si sofisticat…iar faptul ca este foarte versatila e un mare mare in trend acum ...din pacate dupa cum am zis nu s-au nimerit masuratorile si am ramas doar cu aceste poze .Trebuie sa imi comand una noua cat mai curand nu se poate sa raman fara o astfel de haine.Oricum  din fericire i-am gasit deja stapana acestei hainute si cu siguranta va fi mandra si foarte admirata atunci cand v-a iesi pe strada.Haine e frumoasa, e grosuta ,calduroasa si moale la atingere.Pe geruri nu o poti purta insa in zilele mai blande v-a face senzatie pe strada :) 
Ghetele de asemenea n-am avut noroc ... depinde de calapod ..am avut doua pereche de incaltari comandate , astea si inca o pereche de cizme cele care le-ati vazut in articolul precedent .Aceiasi marime,cizmele mi-au venit perfect acestea imi sunt mari :(( Acestea nu au fost atat de norocoase si nu si-au gasit insa stapana.. sper sa o gasesc cat mai curand , e pacat , sunt dragute,au fermoar la spare merg si la o fusta/rochie si la blugi , pantaloni scurti...sunt foarte versatile.
Puloverul de la Oasap ...este si el moale,calduros si pufos.Recomand ...este marime unversala dar e perfect asa pentru um xs,s,m zic eu.
Geanta este perfecta ca si marime ca si culoare ... e superba o ador a devenit preferata mea in ultimul timp.  

Palton/coat Amiclubwear (click to shop)
Esarfa/Scarf Here (Click to shop)
Pulover/Blouse Oasap( click to shop )  
Blugi/Jeans Breshka 
Ghete/Boots Amiclubwear (click  to shop )
Ceas/Watch Geneva Here (click to shop )
Geanta/Bag Here (click to shop )




















Follow and vote me

Lookbook

Chictopia 

Printrest

Twitter

Tumblr 

Thank you  !!!

Etichete: