Fond de ten Max Factor Face Finity 3 in 1

V-a fost dor de un review :)) ? N-am mai facut de mai bine de o luna ... in decembrie nu v-am mai prezentat nici un produs folosit ..De ce? De lene si din lipsa de timp ...Prin decembrie am dat o comanda la Aoro,v-am si aratat atunci ce am comandat ...Cadou pentru sot de Mos Nicolae un spray si un deo stick Adidas , am zis sa ma vopsesc asa inainte de sarbatori am incercat vopseaua de la Garnier .Am luat 2 nuante diferite de roscat.Mi-a placut la nebunie rezultatul,dar am sa va povestesc alta data.De mult voiam sa incerc si apa micelara,Garnier a fost prima atractie datorita pretului mic si cantitatii mari.

Aveam  probleme cu unghiile stiti ca v-am mai aratat tratamente incercate.Acum am gasit unul care mi-a fost recomandat si sunt extrem de multumita de el,desi la inceput am fost foarte sceptica.
Si nu in ultimul rand comanda mea a continut si doua fonduri de ten.Cele ce le am sunt cam pe terminate si am zis ca imi trebuie ceva nou.Am incercat de data asta Maybelline Affinimat si un fond de ten Max Factor FaceFinity 3in 1 .
Astazi va povestesc putin despre fondul de ten de la  Max Factor.Este al doilea fond de ten pe care il folosesc de la Max .Primul a fost Max Factor Lasting Performance si  m-am intels super cu el,stiind calitatea produselor am zis ca trebuie sa incerc si altceva,acesta mi se pare un fond de ten bun .
Inainte de a alege acest fond de ten de la Max Factor am facut putine cercetari sa stiu ce cumpar.Am citit cateva review-uri si descrieri iar totul suna bine.
Imi place faptul ca este un fond de ten 3 in 1 iar conform producatorilor, un produs 3 in 1 ce ar trebui sa functioneze ca un primer, un corector si un fond de ten.Trei unelete profesionale pentru ai oferi tenului o acoperire destul de mare si o finisare buna.
Consistenta acestui fond de ten este una destul de light, cremoasa, usor lichida(parca prea lichida pentru mine). Textura e si ea placuta - se intinde usor pe fata si e foarte spornic – cam doua picaturi sunt suficiente pentru tot machiajul. Il aplic cu buretele si rezista foarte bine.Fie ca il mai combin cu un alt fond de ten mai mat sau il aplic singur,in urma aplicarii unei pudre rezista in jur de 4-5 ore pe tenul meu care este unul mixt/gras .Am citit insa la alte bloggerite ca la ele tine si 10ore.Dupa cum am zis depinde de tipul de ten,eu niciodata nu am putut tine un fond de ten mai mult de 5-6ore pe ten,chiar si fixat cu pudra sau cu spray de fixare.Acoperirea este una medie dar nu ma deranjeaza,pentru ca momentan tenul e curat si nu am nevoie de acoperire mare.Dar pentru cele care aveti "probleme mai serioase" nu stiu daca o sa va ajute foarte mult.Poate doar daca mai aplicati suplimentar un corector si fixati cu o pudra buna.
Ce pot sa va mai zic e ca la inceput atunci cand il aplic, tenul pare tare lucios si parca fondul de ten intra greu in piele insa cu trecerea timpului intra frumos in piele si tenul arata natural,nu are efect de masca.Ce nu imi place este ca are o rezistenta foarte mica la transfer.Pe ecranul telefonului ramane destul de mult produs,daca nu sunt atenta patez si  hainele mai ales daca am o geaca alba sau cand ma dezbrac de haine.
Un alt plus al acestuia este SPF 20.Imi plac fondurile de ten care ofera Spf,dar cui nu-i plac,nu?  :)  
De asemenea imi place si ambalajul si sistemul de dozare .O sticluta transparenta care ma ajuta sa vad foarte bine cat produs mai am si o pompita care imi este foarte utila in a-mi doza exact atat produs cat am nevoie .
Mi-am ales nuanta 45 Warm Almond ,cred totusi ca poate un 50Natural ar fi fost mai potrivit,insa sunt multumita si de aceasta nuanta.

Se gaseste in 7 nuante 45 Warm Almond ,50 Natural,55 Beige,60 Sand,75 Golden,47 Nude,80 Bronze ,deci eu zic ca orice nuanta de piele isi gaseste fondul de ten potrivit.Trebuie doar sa stii sa  alegi nuante corecta.
Pretul este de 50de lei pe Aoro, dar l-am vazut si mai scump pe alte site-uri.
Cantitatea este una obisnuita pentru un fond de ten ,adica 30ml.
Per total imi place acest fond de ten,cu exceptia consistentei prea lichide pentru mine si a rezistentei la  transfer eu ii dau nota 9 si cu posibilitatea de al recumpara.
Voi ati incercat acest fond de ten sau alte produse Max factor ?Cum v-ati inteles cu ele ?

Etichete: