Cum sa porti fusta clos

In ultimul timp am tot vanat fuste .Am inceput eu mai de asta vara si incet incet imi creste numarul fustelor.
Am deja vreo 3-4 fuste clos si intentionez sa imi mai iau.Chiar azi am primit una de la sheinside ...abia astept sa o port..articolul asta e o sursa de inspiratie si pentru mine .Am deja cateva tinute in cap,dar astept sa vad cum va fi vremea in ziua in care ies la pozat :) 
Fustele clos sunt în tendinte, cele din materiale usor rigide(must have :) ), care formeaza un clopot, precum pielea, lana, tul sau textile creponate.
Acest tip de fusta are o croiala iiîn forma literei "A", talia inalta si este adesea realizata din materiale textile ceva mai grele, care îi pun în valoare pliurile.
Este foarte important sa alegi lungimea fustei clos in functie de inaltimea ta. Daca esti miniona, o fusta lunga pana la nivelul gleznei va parea exagerata si te va face sa arati si mai scunda. Am invatat treaba asta,la ultima mea combinarie cu fusta tulle neagra :)trebuie sa o tai sa fie mai scurta.
Pentru fetele mai inalte pot purta si fusta putin mai lunga si o pereche de stiletto ,completeaza foarte bine look-ul.
Inspirata din stilul anilor '50, fusta clos este ideala atat pentru zi, cat şi pentru seara. Poarta la evenimentele speciale o astfel de fusta cu imprimeuri masive, dar poti opta si pentru cele din materiale cu un aspect pretios, precum catifea, saten sau dantela.















Eu deja am ochit un model de  fusta pe cateva site-uri si cine stie cand va prezint o noua tinuta cu o fusta clos .:)

Etichete: